Gizemmm12 Hepinizin başına gelmiştir havluları yıkadıktan sonra çok sertleşiyor yüzünü silerken çiziyor çok sinir oluyorum var mı bunları yumuşatma taktiğiniz?
SayeMom Gizemmm12 ben sadece havluları atıyorum atarken bide yumoş lilyum var onu kullanıyorum pofuduk pofuduk olyyor🐥
Kuzucccum -Mervee havlu ütülemek mi ilk kez duyuyorum daha önce hıc denemeıdm. Aksine yumuşaklığını kaybetmez mı yüksek ısı olunca
Gizemmm12 N-h-e123 sirke kokmaz mı peki ne kadar koyuyorsunuz bir de elma sirkem yok üzüm sirkesi var olur mu?
Gizemmm12 Babymomy bir de onu deneyeyim bakalım 😂 o da olmazsa yukarda bir arkadaş sirke demiş son çare onu deneyeceğim
Gizemmm12 Babymomy yüksek derecede mi ütülüyorsunuz normal kıyafet ütüler gibi yoksa dereceyi düşürüyor musunuz
karamelito Gizemmm12 beyaz sirke koyabilirsiniz deterjan gözüne. Beyaz sirke hem temizlik amaçlı güzel oluyor marul, maydonoz vs suda bekletmek için hem yer silerken kullanıyorum hem de bu amaçla kullanıyorum. Havlu ütülemek şu sıcaklarda zulüm olmalı 😣
sibelyrl Kuzucccum nasıl ya elinize yüzünüze vücudunuza sürdüğünüz bir şeyi nasıl ütülemezsiniz ve ilk defa duydum diyorsunuz mantık yürütseniz yeterli duymanıza gerek yok ki. Ütü sadece kırışıklıklar için değildir yüksek ısı ve buhar bakteri ve mikropları öldürür. Kaldı ki misafirlere kırışık ve sert havlu vermek istemem sırf bunun için bile ütülenir.
Kuzucccum sibelyrl ilk kez olabılır neden şaşırdınız ki 🤷♀️ Havlularım kırışık veya sert olmadığı ıcın mısafırlerıme rahatlıkla verebılıyorum . Deıdgınız gb olursa ütülemeyi denerim ozman
Astsubayanne sibelyrl valla bende ilk defa duyuyorum her elimize yüzümüze sürdüğümüzü ütüleyecez diye mantık yürütmek mi gerekiyor o zaman peçeteyi de ütüleyek ona da el siliniyor