Mom3834 llorrrsima edemiyordum, zamanla hafifledi.. 15.-16. Haftada anca katlanabilir duruma geldi ama hiç ilaç kullanmadım
sukufee01 llorrrsima 6 haftara basladi 9 haftada zirvedeydi bulanti ilac kullanmama ragmen 13 haftada sak diye kesildi canim. Smdi ise istahim yok hic zorla yiyorum 😒😒😒
Betulkayaar llorrrsima 10 hafta boyunca prilam kullandım, diğer ilaçlar etki etmedi 16. Haftamda mide bulantım kesildi şükür🤲
Aslielis llorrrsima kuzum ben sabah ağlayarak uyanıyorum yataktan akşam ağlayarak yatıyorum yatağa bulantılarım yüzünden hiç bir çare yok zaman geçsin diye dua ediyprum sadece
Betlnur 18 haftalık oldu hala bulanıyor asla bas edemyoruz bende aglayark uyanıyrdum kayınvalıdem kocama şikayet etti cocuk gıbı aglyor cocuk yapmayı bılıyorsa mıgde bulantısınıda cekcek diye baş edeck sadece mıgde bulantısı degıl
Ladybird25 llorrrsima 39+4 hala devam ediyor hiç ilaç kullanmadım süt içince rahatlıyor ve birde 9 aydır salatalık yiyorum 😌😌sulu ya bastırılıyor bazende tuzluyorum deneyebilirsiniz sabahları da iki tane zeytin yiyorum iyi geliyor