Glsn1 milena11 benimde 29 Temmuz gözüküyor normal doğum ama ben çok korkuyorum sezaryen isticem galiba
milena11 Glsn1 acele etme karar verirken ikisininde kolaylıkları zorlukları var. Doktorunla detaylı konuş. Araştır öyle karar ver😍
Glsn1 milena11 çatı muayenesi olmam gerek sanırım normale uygun mu eğer uygunsa denemek isterim ama çok da korkuyorum sezaryenin da sonrasından korkuyorum 😀
milena11 Glsn1 yalan söylemim ikiside çok kolay değil😅 Ama tabiki uygunsan hem fiziksel hem psikolojik normal doğum denemekte fayda var
milena11 Glsn1 aynen öyle hayırlısı neyse o olsun kurtulalım. Bebemizi alalım kucağımıza doya doya koklayalım😍
Fasulyemibeklerken milena11 Bebeğim dönmemiş bu hafta tekrar bakılacak muhtemelen 26 sı alırım sezeryanla dedi doktorum ben normal istiyordum ama kısmet 🙏🤷♀️
htctan Bizde 35+5 iz dün kontrolümz vardı kilosu şimdiden 3200 olunca 29 temmuz için sezeryan planladık 38+3 te alırz dedi. Bnde karar veremiyodm normal mi sezeryn mı olacağna bi içim rahatlamadı değil 😄 3500 ü geçerse normal doğuramam diyodm
leyla_ok milena11 Ameliyat esnasında yapılıyormuş.Ama bazen odaya gelindiği zamanda yapan oluyormuş o zaman hissediyorsun diyorlar.İnşallah ameliyatta yaparlar.Bende kendimi bu süreçte psikolojik olarak hazırladım.Tek sıkıntım bu🤷🏻♀️İnşallah su gibi geçer gider 🙏🏻🌺
milena11 leyla_ok ameliyat esnasında yapılanı zaten hissetme şansın yok. Odaya geldiğinde de bacakların hemen açılmıyor o kanama kontrolü zaten belli bi süre önemi var. Rahmin toparlaması kanama olursa sık sık yapılıyor allah korusun olmaz öle bişe