MehmetBarlasinAnnesi Goxun bir kere yapılan ağdadan zarar geleceğini düşünmüyorum epilasyon dediğiniz lazer galiba 2 3 yıl önce 2 seans bende gitmiştim sonra farklı şehir olduğu için zorlanip bıraktım lazerden sonra da uzun bi süre permatik kullandım kalinlasma ve çoğalma oldu sadece bacaklarımda hala çıkmıyor böyle olmaz deyip agdaya başladım yine baya inceldi bence tek sefere mahsus ağda yapın derim tercih sizin 😊
Goxun MehmetBarlasinAnnesi tamamdır o halde ağda yapiyim bari inşallah yüzüme gözüme bulaştırmam ağdayı 🙈
AyseguLena MehmetBarlasinAnnesi Zaten planlıysa sezaryen akşamdan bir şey yeme şu kadar saat diyorlar diye biliyorum, benim çevremdekilere hep öyle dendi çünkü akşamdan bir şey yemediler sabahta yatışları yapıldı
Sblatc Goxun yeni başladım sayılır ilk başta geç çıkarıyo zamanla azaltıyor. İnstagramda şifa elçisi diye bi sayfa var ordan aldım bakabilirsiniz isterseniz. Bazı bölgelerde etkisini gösterdi gibi. Her yerime kullanıyorum😂
Angela Goxun oje,taki,metal toka kesinlikle yasak. Temizlikte cok önemli ucundan bile kıl olsa permatik yapiyorlar kesecekleri yeri. Zaten belden asaginiz komple açık oluyor. Bir tek bone ve hasta elbisesi giydiriyorlar
Ruyasusam Goxun oje sürmeden önce hemşirelere sorun en azından.. belki izin vermezler sezeryan da tırnak rengine bakiliyormus ..
TugceBelis Goxun ben soğukkanlı durmaya çalışsamda stresliydim o kadar titriyordum ki iğneyi vururken doktorum sürekli konuştu ne yapacagını nasıl olacağını anlattı hastabakıcı bana sarıldı titremem dursun diye sinek ısırığı gibi bişey hissettim ne acı agrı çok iyiydi zaten o kadar ince bir şey ki taktıkları şey hissetmiyorsun 15 dk sürdü dogumum iyi ki epidural olmuşum dedim eşimde yanımdaydı dogum sonrası da epidural e bağlı bir yan etki bende olmadı kimi bel baş agrısı falan diyor ama ben çok iyiydim anestezi doktorunun etkisi büyük bence şimdi ikinci dogumum olcak yine epidural istiyorum
angime TugceBelis epidural sezeryanınız planlı mıydı ve tercih sebebiniz neydi? Ben de bu fikre yakınım da biraz
Aylinsemih Goxun ilk defa burda duydum bi doktorunuza danışın eğer gerekli derse alın yoksa alma sonra başka cikamazsin
Elcnbykckr Goxun sezeryanda Doğuma girerken oje sürmedim çünkü bir problem olduğunda tırnaklara bakılıyor. Makyaj olabilir yapmıştım saçımda açıktı boneyi takarken sacımı içine toplamamı istediler. Doğuma 3gün kala komple ağda yaptırmıştım heryerime okadar
Miniktosbaa Goxun vücut temizliği boy abdesti 2 rekat namaz 🌸 ben öyle gittim doğuma belki ölücem temiz çıkıyim rabbimin huzuruna evden çıkıp gidenin işini Allah bilir garantimiz yok
Sedarif Goxun ben sezaryen oldum ameliyata alınmadan ebe gelip baktı temiz misin kıl varmı diye oje varmı varsa silinsin dedi saça zaten bone takıyorlar canım 😊😊
Beste16 Goxun Saçına zaten bone takıyorlar o yüzden yapıp gitmek mantıksız ben saç şekillendiricimi makyaj malzemelerimi yanımda götürmüştüm doğumdan sonra ablam saçlarımı yapıp tacımı takmıştı bende uyuşukluk gidince kalkıp makyajımı yapmıştım fotoğraf falan çekinmek için
meltemonen Nacizane düşüncem hanımlar. Kesinlikle sıfır makyaj giderim, bebişim doğunca kucağıma illaki verecekler, yüzü yüzüme değsin isterim ben.. Makyajlı olursam yapamam onun için gerek yok temiz olsak yeter 🥰
Eda-kmrcu Goxun vajina temızlıgı olsun bacak temızşıgı göbsk temıxlıgı bunlar olsun çünkü herkes göruyor seyınızı benım öyle oldu 😂😂