mmes Hafissee öncelikle gözünüz aydın bebeğiniz sağlıkla büyüsün. Hatayda olduğunuzu yazmıştınız diye hatırlıyorum. Acaba hangi hastane ve hangi doktorla Doğum yaptınız ?
Krtlburcu888 Hafissee merhabalar gözünüz Aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah bebisinizi🙏Acaba kacinci haftada dogum yaptiniz bebeğin kilosu nasildi🌸
Cigdemmom Hafissee ne güzel allah bağışlasın bende doğum yaptım 10 saat normal doğum ağrısı çektim 2 cm den yukarı olmadı açıklığın ağırlar beni öldürdü alın dedim sezeryana plansız olduğu için spinal olmuyor diyip genel anestezi oldum sen hemen spinal olmuşsun 🤭😣
orkide21 Hafissee ben de sezeryan oldum karnımda ağrı var yaklaşık 7 saat oluyor siz de oldu mu ne zaman geçti?
Linam6868 Hafissee Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insaAllah canım biz oglusumla 40 haftalık olduk beklemedeyiz hala darısı ben ve burdaki butun hamile kardeşlerime insaAllah
Zelsonr Hafissee Maşallah canım benim 😍 Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah,hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah,rabbim acısını göstermesin😘❤️