Birpapatya4 Günaydın herkese kızlar benim 2. Gebeliğim ilkinde spinal tutmayıp genele dönen bi doğumum olmuştu 2 yıl önce ve benim sütüm eve çıkınca geldi hastanede mama verdiler bebek biberona alıştı memeyi emmedi 2 ay sağarak besledim mastitler oldum falan derken zor günler geçirdim bu doğumum da büyük ihtimal genel anestezi olacak çünkü korku çok kaldı içimde bir daha yaşamak istemiyorum o anları sorum şu ki sezaryen den sonra hemen süt gelmesi için ne yapabilirim tavsiyeyi olan varmı spinal yada genelle bi alakası varmı bilmiyorum bazılarının genel bile olsa hemen sütü geliyormuş çantama sağma makinamı sıcak Su torbamı falan koydum gelmezse sıcak uygulayıp sağarız diye biberon da almadım mama içerse bile şırınga ile verelim yine aynı şeyler olmasın diye bunlar harici sezaryen sonrası hızlıca süt gelmesi için tavsiyesi olan anneler varsa yazabilir mi ❤️ 36 haftayım bu arada
19912021 Birpapatya4 hazir pahalı çaylar almaya hiç gerek yok ben size bir tarif vereyim her gün 2 bardak onu için ısırgan otu kimyon rezene anason kaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı atın hepsinden demlensin için bol bol sütünüz olur
mutlulugunadi_bahar Inşallah hemen gelir sütünüz… bazen sezaryan olunca da hemen gelebiliyormuş. Kuru dutu 2,5 su bardağı su ile kaynatıp 1 bardak kadar kalinca için onun da süt yaptığını okudum. Sizde araştırın, dr da sorun zararı olmasın.