Buketylz944 nerelerdekaldin yaaa çok korkunçtuu bi anda havada şap şap uçan siyah birşey belirdi benim görmemle çığlık atmam bir oldu zaten😂 başka odaya koştum hemen. Yavru gibi küçük birşeydi en son perdeye tutunca zaten müdahale edemedik dışarı salladık o akıllım da gitmemiş hala duruyor napacagım bilmiyorum bide virüs taşıyorlarmış halimizi gören gülerdi resmen savaşa gider gibi giyindik ellerimizde eldiven saat gece 12 bir elimizde süpürge bir elde sopa baya uğraştık çıkmadı 🥲🥲🥲
Hosgeldinbebek Buketylz944 ben lisedeyken evde tektim, yarasa girdi ve kaçtım gittim 😁 annem ve komşu geldi, yerdeki benim katlanmış siyah sutyen imi yarasa sanıp elektrik süpürgesi e çektirmeye çalışmışlar🙈😁 annem sutyen oldugunu anlayınca beni öldürecek kıvama geldi 😁 sonunda yarasayı bulup elektrik süpürgesine çektirip sonra dışarıda uçurdular😁
Buketylz944 Hosgeldinbebek hahaha sizinki baya komik olmuş süpürgeyi bende düşündüm benimki haZneli süpürge bide boruda falan tıkanır kalırsa başıma iş almayım dedim 🤣
nerelerdekaldin Buketylz944 ayy cok guldum ya bizim de camlar kapılar surekli açık umarım başıma gelmez 😅😅
busra1997alpaslan2021 Buketylz944 ay bn diye diye enson salak eve girdi ew sahiplerini çay sohbet ediyorduk allahtn hamile değildim yahu binayı ayağa kaldırdım yemin ediyorum nasıl çığlık attım mah. Rezil oldum
harikaanne Buketylz944 benim başıma geldi 😃 2 sene önce yazın akşam salona girmişti ve havada uçuyodu sürekli battaniyeye sarılıp süpürgeyle camdan dışarı cıkarmaya çalışmıştık😃😃çok korkutucu bence 😅 en son perdeye yapışmıştı ama gitmişti. Sizinki karanlıkta perdeden çıkar gider merak etmeyin akşamı bekleyin bence 🤣
Pelinbyrktrlr Buketylz944 perdeyi atın 😅😅😅 bir de mikrop taşıyor yarasalar ısırır falan Allah korusun ya salın perdeyi boşluğa gitsin sizden değerli mi 😳
Buketylz944 Gul76 Çorum’da yaşıyoruz yeni taşındık buraya bide şehrin merkezi nasıl girdi anlamadım inanki hiç görmemiştim şimdiye kadar
MommySharkdutdutdutut Perdeniz kısa ise yüksekte oturuyorsanız öncelikle perdeye ip baglayin ve asagi sarkitin sonra yoldan gecen birinden yardim isteyin perdeden uzaklastirsin
Buketylz944 MommySharkdutdutdutut akşama doğru eşim işten gelince perdeyi aşağı atacağım binanın bahçesine bakıyor zaten pencerem orda fırça kürek Allah ne verdiyse artık müdehale edeceğiz 😂
kelebeklerdeniz23 Nejlavrl aaay saçıma yapıştığını filan gözümde canlandırdım bir an elim ayağım titredi 😬😬 saçım bi de kıvırcık kafayı yerdim o an herhalde yaa 🙉🙉
Babymee Buketylz944 ben de ilk evlendiğim zamanlarda evime klima boşluğundan kuşlar giriyordu. O bile beni korkutmaya yetmişti. Orayı kapattık.bu defa da camlardan koca koca çekirgeler, hiç görmediğim böcekler falan gelmeye başladı. Sineklik taktırdık en son öyle kurtulduk. Bence siz de sineklik taktırın. Yarasa çok korkunçmusss👻👻
Buketylz944 Babymee zaten yeni taşındık buraya da başka bir şehirde yaşıyoruz şuan iş gereği 🤣hiç sineklik falan sıra gelmemişti cam açıktı ama stor perdem indirmiştim iyice nasıl girdi anlam veremiyorum
kelebeklerdeniz23 Buketylz944 bence perdeyle vedalaş at valla başka perde al oraya 😄 ya da dedikleri gibi itfaiye veya bir veteriner kliniğini arayın eve yarasa girdi hamileyim çıkartamadık korkuyorum diyip yardım isteyin bence :/ ay hiç soğuk kanlı değilim böyle işlerde ya 😬
Buketylz944 kelebeklerdeniz23 fon perdem yaa bide 🥲🥲🥲🥲🥲 tırnaklarını geçirdi zaten zedelemiş, şimdi tüm evi çamaşır suyuyla siliyorum virüs mikrop kol atıyor olabilir şuan 😂
Busra_korkmazz Karton kutu kolu gbi ufak biseyle cikarmistik biz yanibasina koyup icine girmesini sagladik, hemen kapatip camdan disari attik. bise yapmaz ama soguk yuzlu bi hayvan oyuzden insan endiseleniyor..
Buketylz944 sehrengiz_8 kız sakin kalamadım ki bağrış çağrış sonra hamile olduğum aklıma geldi dua ettim sakinleştirdim kendimi sonra sonra