beysenyil 39 hafta olduk bugün. Dünden beri bel ağrılarım hiç geçmiyor, bu bel ağrısı normal mi ? Böyle olan var mı ☺️
Kumsallada beysenyil bende aynı sorunu yaşadım dün sordum doktoruma doğum yaklaştığı için normal dedi ama sorun yinede doktorunuza ☺️
Babytmr beysenyil bnde 39 um cnm kaç gündür düzensiz sancı çekiyorum bel ağrım var. Doğum yaklaştığı için büyük ihtinal. 5 cm açıkkığım vardı 2 gün önce gittiğimde ama silinme azmış onun için düzenli sancı gelmesini bkliyoruz bitek
beysenyil Vaveyla23 bazen karnımda ve kasıklarıma oluyor ama genel olarak belimde oluyor ağrılar. Yatsam da geçmiyor pozisyon değişikliği yaptığım da geçmiyor yani
Vaveyla23 beysenyil doktor kontrolünde mutlaka sorun belki gerçek sancidir ilk hamilelik olunca bilemiyoruz pek çünkü 🤭
beysenyil Vaveyla23 çarşamba günü gitmiştim en son o günde yoktu böyle ağrılar. 16sı cuma günü gel yatışını yapıp doğumu başlatacağız demişti o güne kadar bekleyeceğim artık ☺️
Babytmr beysenyil bende tam anlamadım ama sanırım yumuşamadan bahsetti bebeğin kanala iyice inmesi lazım ya o sanırım ona sancı lazımmış 🤷♀️😊
beysenyil Babytmr anladım canım, doktorum da bana bebek daha tam inmemiş demişti sanırım aynı şey oluyor 😁 ilk gebelik ne değişik bişeymiş yahu 🙈