Nuraslanklc Gizemmmii olurmu öyle şey burası bu günler için var ben vallahi yazılarıma tecrübeli biri gelsede sorsam diye beklerdim ilkinde 😂 ne günlerdii
Gizemmmii Nuraslanklc iyi geldi sizinle konuşmak içimi rahatlattınız vallahi Allah razı olsun 🤲🏻 Kaç yaşındaydınız bu arada ona göre abla falan diyeyim ☺️
Nuraslanklc Gizemmmii yaptırmadım daha dün akşam öğrendim ama hissediyordum yani yoksa yoktur ama anne ne bileyim hissediyor anneler ya yarın bi sağlık ocağına gidip pozitifse ona göre hastane randevusu alırım diye düşünüyorum
Gizemmmii Nuraslanklc pozitiftir merak etmeyin dediğiniz gibi hissediliyor gerçekten hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Nuraslanklc Gizemmmii insanlar burda tanışıyor arkadaş oluyor görüşüyor falan o kadar imreniyorum ki ya😇 her bakımdan çok seviyorum bu forumu
Gizemmmii Nuraslanklc aynen öyle normalde 12:30-1 gibi uyurdum uyku tutmadı demekki kısmette seninle tanışmak varmış 😅
Gizemmmii Nuraslanklc olsun benim memlekette ankara sayılır işte çankırılıyım normalde ankara çıkmasıyız 😅😅
Gizemmmii Nuraslanklc ben hamileliğimi öğrendiğimde indirmiştim ama açıkcası üye olmamıştım sadece yazıları okuyodum sonra dedim neden bende yazmıyorum 😅 üye oldum ilk arkadaşım sen oldun 🤗