MelikeEvrenolu Merve5561 hayır tatlım doktorumlada görüştüm tahlilde yaptırdım hiçbişey çıkmadı hala su gibi ishalim
Merve5561 MelikeEvrenolu bir tavsiyede bulundu mu canim doktorun ben de yarın gidicem dayanamıyorum daha hala geçmedi
MelikeEvrenolu Merve5561 yumurta yeme yeşil sebzelere ara ver dedi vallahi iki hafta olucak nerdeyse yıldım artık şarış şurul geliyor 😢
Merve5561 MelikeEvrenolu ben de yumurtayı bırakayım o zaman canim bebegin kilo alımı nasıl engellemiş mi kilo almasını süt içerdim ishali arttırır diye içemiyorum bile ne kötü bir durummuş
Tugceus MelikeEvrenolu aynı haftadayız canım 4 gün öncede yazmıştım ben kramplar yüzünden magnezyum kullanıyodum oda yapıyomul onu bırak dedi 1 hafta oldu geçmiyo patates muz hepsini denedim
MelikeEvrenolu Merve5561 yok canım bebeğim gayet iyi 2430 gramdı süt aksine ben hala içiyorum ishali çoğaltıyor mu süt
MelikeEvrenolu Tugceus bende aynıyım kuzum yemediğim şey kalmadı sende doktordan çıkınca bana haber ver
Merve5561 MelikeEvrenolu oh maşallah annesi internette okudum canım süt artirirmis korktum an süt de iyi bebeğe kilo aldiriyor