Lelommm Karın sertleşmeleri yaşayan anneler bu konudaki fikriniz nedir ben bazen korkuyorumda 🥺 bebek taş gibi yapıyor kendini
ipek2017 Lelommm şuan aynı şeyi ben yaşıyorum muhtemelen doğum sancıları başladı sıcak suda oturdum sıcak su torbası koydum sabaha kadar beklicez inşallah durabilorsem
Munzurrrrr ipek2017 canım bende de bebek kendini çok topluyor karnım sert oluyo ve bugğn kasıklarım da adet olacak gibi ağrı var ve altı kısımda batma gibi ağrı oluyor bende doğum sancısı die endişelendim
Gkc92 Munzurrrrr ya bende gebeliğimin 13 haftasından beri bunlar var toplanma sertleşme günde 15 defaya kadar normal dedi şimdi 29 haftalığım öyle iğne gibi batma da oluyor ama rahimşn giderek büyümesinden kaynaklı yani doğum sancısı olacak diye ni şey yok. En sağlıklısı doktora sormak bunalrı
Busramhr Munzurrrrr ılık duş iyi geliyorda sıcak su torbasını ilk defa duydum sakıncalı olmaz mı doktora sorun bence adet sancısında bile sadece ayaklara koymayı öneriyorlar
Busramhr Rahim kendini kasarak doğuma hazırlıyor bendede çok oluyor 25 li haftalarımda başladı şuan 39 um korkulacak bişey yok düzensiz oluyorsa en fazla 30 saniye filan sürüyor bide yorulduğunuzda ayakta çok kaldığınızda daha fazla olurmuş
Ozgesapmaz Busramhr sanırım önceden kasılmalar olması doğumu kolaylaştırıyor mu ? Bazısında hiç olmuyormuş bile benim bu aralar sıklaştı
Busramhr Ozgesapmaz o farketmez bence ya benim erken başladı ama 39 haftalığız tık yok 😂 ne şancı var ne belirti o kasılma rahim genişledikçe oluyor bu aralar olması çok normal bebişler son zamanlar daha fazla kilo alıp büyüyor rahim doğuma da alıştırma yapıyor