Kararsizinsan @Zeyyyn @Mltm88 sanirim oldu.. Bebisler kac gram kizlar en son ne cikti 🥰 son adet tarihiniz 1 ocak degil mi?
Mltm88 Kararsizinsan Evet 1 ocak 😍 25+4′te gitmiştim en son 1014 gramdı..Şuan nekadar bilmiyorım ama öyle bir oynuyorki içimde karnımı delip geçecek sanki 😃
Kararsizinsan Mltm88 bende ennson 26 da gittim 900 gram 30 cm dedi. Benimki biraz zayif galiba :((( beslenmeme hic dikkat etmiyorum cok yemek seciyorum sanirim o yuzden
Mltm88 Kararsizinsan Hayır normal bence seninki ama yinede yemene dikkat et bebişin sağlığı için.Doktor bana 1 hafta önde demişti..Şeker yüklemesi yaptırdım şükür bişey çıkmadı..İlk gebelik mi?
Kararsizinsan Zeyyyn aa seni niye erkenden sokmus oyle sasirdi. 😀 neyse olsun 1 haftadan bisey olmaz. @Mltm88 alisverisler yapildi mi? Sikayetleriniz var mi?
Kararsizinsan Mltm88 ooo sen baya baya tecrubelisin ozaman 😀 olsun ya en guzeli ben pismanim bu kdr gec kaldigima. 35 sonrasi gebelikler riskli korkuyorum simdiden 2. Gebeligim icin insallah sikinti cikmaz
Mltm88 Kararsizinsan kıyafetleri tamam gibi,çoğunu halası getirdi kendisi dikiyor..beşik,bebek arabası falan bişey almadık daha..Otomatik sallanan bi ana kucağı aldım sadece dolap uygulamasından o kadar ☺️ 30′u geçelim inşallah artık yavaş yavaş alırım
Mltm88 Kararsizinsan Aynen biraz öyle ama inan en heyecanlı gebeliğim bu sanki..Doğsunda hep öyle bebek kalsın koynuma alıp koklayayım diyorum..Sanki diğerlerinin bebeklikleri çok hızlı geçmiş gibi hatırlamıyorum…kesinlikle öneririm 2.yi 3.yü 🥰🥰
Kararsizinsan Mltm88 2 yasinda istiyorum ztn baska carem yok hemen yapmam lazim yas geciyor. Ben daha bisey almadim valla yeni yeni almaya baslicam. Bbide kislik seyler yok hic. hep sort tshirt takim var. Istesem de alamiorm kis bebegi olcaklar.
Mltm88 Kararsizinsan Kısa ve uzun kollu tulumlar al zaten.Kışlık derken çok kalın kalın yün şeyler giydirilmiyo…Sağlıkla ikimciyide alırsın inşallah kucağına ❤️