Duygu_aslann Kizlar 26+3 haftalık erkek bebege hamileyim oglum normalde cok hareketlidir ama bugun cok fazla etmiyor yani seyirmeler oluyp ordan oraya geciyor ama eskisi gibi degil normal mi bu
Gunerssvvl Duygu_aslann bende soracaktım iyi olmuş bende 25+5 teyim normalde çok hareket ederdi kızım ama bugün çok nadir ve hareketlerini çok yavaş hissettim acaba bu haftalarda düzenli aralıklarla mi hissetmek gerekiyor bilgili anneler var mı 😊
YuvarlanamayanPandaa Duygu_aslann aynı haftadayız canım bende şüpheledim sağlık ocagına gittim kalbını dinlemeye dedi ebe olur o düzensiz olur arkasını döner her gün bir olmaz dedi
Duygu_aslann Gunerssvvl ozman bekleyelim ☺ aslında endise etmiyorum çünkü hareket ediyor ama iste insan tedirgin oluyor herzmanki gibi olmayinca
YuvarlanamayanPandaa Duygu_aslann öyle birazda ben salaklık ettim koca tüplü tv falan kaldırdım ama rahatladım şükür inşallah hiçkimsenin evladına birşey olmaz 🤎
Yenihamisssa Bende 26 27 de hareketleri çok azaldı diye baya korkmuştum ama bu haftalarda öyle oluyor sanırım vi çok kişi öyle söyledi doktora felanda sormadım şimdi 28 haftaya girdik hiç durmuyor maşallah 😊
Duygu_aslann YuvarlanamayanPandaa dikkat edin aman kaldirmayin benim 3 buçuk yasinda kizim var 18 kg surekli kucagima gelmek istiyo flan daha hic kaldirmadim korkuyorum☺
YuvarlanamayanPandaa Duygu_aslann çocuk konusunda mecburum 4 bucuk yaşında oğlum var mecbur alıyorum çünkü almasam o mahrum kalıyor içim gidiyor alıp hemen indiriyorum geri ama biraz tv buyuk dengesız kaldırdık elhamdulillah bişi olmadı çok şükğr ama bidaha asla yapmam