sehadetrana Doğum sonrası için ped mi aldınız depend mi. Ben ped aldm fakat kararsızm acaba depend de mi alsam. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Selvaa sehadetrana ben sezeryan dogum yaptım depent benim kurtaricimdi ic camasirina kan bulasio rahat edemiosun onu degistir aman biryere bulaştımı derdi yok şiddetle tavsiye ediyorum ben 4 5 gun kullandım kirlenince kenarlarindan yırt at ilk hafta kanamam yoğundu benim
Ezgi1k Ben depend aldım ama hastane çantama normal ped de alacağım. Depend bence bir paket bulundur ne olur ne olmaz
Emrbra sehadetrana kesinlikle depent ben Sezeryen doğum yaptım çok rahat ettim hatta adetimin ilk günlerinde yoğun geldiği için gece yatarken hala kullanıyorum
Haticeackgzzz sehadetrana dün doğum yaptım ikiside gereksizmiş hastane kendı bez ve pedini verdi depend paketi bile açılması sadece çantaya koyduğum gece pedini kullandım hemşire pes getirene kadar
benaslindayohum sehadetrana depend cok rhtti orda bna ici pmuklu gazli bez verdiler onuda koyuyordum knamam cok diye 😂
mrs_elisah sehadetrana sezaryen doğum yaptım depend kullandım. Hemen kirlenmesin diye de araya havlu peçete koydum. Depend hayatımı kurtardı.
Derin_deniz01 sehadetrana 2. Çocuğumdan tecrübeliyim depend al muhakkak çok rahat edersin orkid de sızma felan olur ilk günler ama kanaman azalınca istersen ped kullan