Mrvweeeeee Fatmasylp bende 2. 17de hissetim 1.sinde 20de hisstmistim smdide 20 haftaligim cok haraket ediyo tepio ya cok sasriyorm daha kucuk diyor. 1.de hic bole olmamsti ya fazla oynamazdi bunda surekli hareket halinde bir an once hssedersn insallah
Veraay60 Fatmasylp bende 16 hafta 6 günlük hamileyim 2 gün önce hissettim sizde hissedersiniz bu haftalarda inşallah 🌻
Fatmasylp Mrvweeeeee erkek mi cinsiyet iki oğlumda erken hissettim diye hatırlıyorum doktor ediyor diyo ben hala hissedemiyorum maalesef ☺️
Melike Fatmasylp Ayy bizde net olarak 18. Haftamızda öğrenmiştik 😂 bizimkininde sürekli bacakları kapalıydı🙊 Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin önemi yok rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍
TugceBelis Fatmasylp evet 13.haftada netleşti erkek bebek bekliyoruz suan 34.haftamdayım☺️ Kızımı 16.haftada öğrenebilmiştik cinsiyetini göstermemişti net
TugceBelis Fatmasylp yani bir hafta oynadı kızımla arasında ama bence 2.gebelikte erken hissediliyor cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum kilo karın iç yağ oranı vs hepsi hissetme zamanını etkiliyor bence