Mrvweeeeee annebali12 masallah hastanede sütünuz okdsr cok geldimi akacak sekilde ne yaptiniz ne yedinz ictiniz hamileyken
annebali12 Mrvweeeeee sütüm oldu 1 hafta bir göğüsümü emzirirken diğerinden atletimi ıslatacak kadar aktı o kadar çoktu yani. Ama yaramadı malesef ondan sonra da sütüm kesildi başkada gelmedi mamaya devam ettik
annebali12 Es2021 bulabilirsen al kayısıyı doğuma girmeden suya ısla 5 6 tane biraz yumuşayıp posası dağılsın sen yiyim diyene kadar aradan 2 3 saat geçer zaten. Bu gaz çok sıkıntı oluyor arkadaşım osuramadı diye 4 gün yattı sezaryende 😂🤭 Isladığın suyuda iç
Es2021 annebali12 ayyy sabahında körü ya 😢 neyse anneme söyledim varsa o getirecek yoksa artık ordan alıp bekleticez 😊
Xmansmom Es2021 arkadaşlar da yanıtlamış zaten ama gaz için. Gazı çıkarmadan hastaneden cıkamıyosunuz ve kayısı bagırsaklarınızı çalıştırıyo. Anneniz gelecekse o bulur komşulardan marketten bi yerden merak etmeyin. Sezaryenden de korkmayın bi kaç gün zorluğu oluyo kalkarken yatarken ama sonra normale dönüyosunuz. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Cansuufyucee Es2021 canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişi 😊 10 günlük taze anne olarak önerim kesinlikle önünün hepsi düğmeli gecelik kullanmak ve sezaryen olacaksin sütün inmesine yardımcı olmak için Bebeğin ağız mendilini sıcak suyla ıslatıp göğüslerine koymalisin süreci güzel hızlandırıyor 🤗 depend aldın mı bilmiyorum ama 2 gün rahatlık sağlıyor doğrusu 😌
Fenciilknurhoca Es2021 kanala girmeyen bebek icin inşikak süresini açın son ses. Inşikak süresinin ayetlerini duyan bebek kanala giriyor Allahın izniyle 😊🙏 doğuma giderken bile açın araba da sesli dinleyin sizi de rahatlatır
Fenciilknurhoca Inşikak suresi - ebubekir şatri Surenin icindeki secde ayetini duyan bebek doğum pozisyona geliyor Allahın izniyle 🥰🙏
mrs_elisah Es2021 depend nescafe kayısı hoşafı bol su. Ne olur ne olmaz biberon. Sezaryen de ilk gün emzirmek zor olabiliyor. Üstünüze yelek. Terlik çorap olmazsa olmaz.
Ozge3747 Es2021 Bence en önemli yapman gereken şey bol bol yürüyüp bir an önce gaz çıkarmaya çalışman
Glbnpk Es2021 hoşaf kesinlikle. Öyle güzel geldi ki bana. Pijama hiç kullanmadım. Gecelik kullandım. Duşa girdim ben, o yüzden şampuan havlu vs götürmüştüm.