Hayalplt Betulgl pişik kremi bepanthol Şampuan dalin bebek yağı vs kullanmıyorum doğal zeytinyağı sürüyorum 😊
Susamtanem2 Betulgl kızımda şampuan Sebamed kullanmıştım içeriği temiz düşüncesiyle ama o kadarda temiz değilmiş şimdi içeriği temiz bı kaç şampuan markası buldum henüz karar veremedim onun dışında vücuduna saf zeytinyağı alıp asitini düşürmüştüm 3 sene önce sudocrem çok meşhurdu aldım ama onunda sonradan içeriğini öğrenince kullanmadan çöpe attım poposuna 18 ay boyunca temizleme pamuğu ve ılık su kullandım cildi hassas ama şükür pişik olmadı kısacası sadece şampuan aldım onun dışında saf zeytinyağı ve Pamuk yine böyle yapacağım oğlum için
ilknrkrkc Betulgl Şampuan vücut losyonu ecowell. Pişik kremi incia ve sudocrem. Bebek yağı incia. Islak mendil Sleepy tercih ettim. instagramda mühendisinoğlu paylaşıyor içeriği temiz ürünleri ona göre hareket edip aldım ben 😊
Findikaltinim Daha kullanmadım ama mustela şampuan, pişik kremi, masaj yağı ve sleepy yenidoğan ıslak mendil aldım.
Findikaltinim Betulgl Mustelayı çok tavsiye edildiği ve temiz içerikli olduğu için aldım ama onu almasaydım şampuanı unibaby markasını alırdım ondan da çoğu kişi memnun. Pişik kremi de bepanthol baby alırdım.
Gokcecelik Betulgl mustela yeni doğan seti aldim içeriği temiz ürünler tercih etmeye çalışıyorum bez ve ıslak mendil de sleepy denicem🌸
BusraUras Gokcecelik aynı ben 🤣😅 bende bütün dediklerinizi aldım bebişim 2 günlük ama şuan çok şükür bir sıkıntımız yok ürünler ile. Şampuanı bile kullandık kafasını yıkadık oğluşumun mis gibi oldu hiç ağlamadı.
Derin_deniz01 Betulgl şampuan ve bebek yağı mustela pişik kremi bebanten ıslak mendil ise tercih etmiyorum pamuk kullanmayı tercih ederim ama yine de bulunması İçin mustela