Denizyildizii Kızlar son haftalarda kilo alma yavaşlıyormu acaba dikkat etmeme rağmen her hafta 1 kilo alıyorum😢 aslında 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım şuan 23 üm 3 kilo aldım daha evet az ama böyle giderse doğuma kadar çok kilo alıcam.
Vera_vera Denizyildizii evet canım son haftalarda kilo alımı duruyo zaten çoğu su plesenta bebek ağırlığı
Bloggeranne_93 Denizyildizii bende 33. Haftamdayım 6 kılo aldım toplam. 3 kılosunu 20. Haftama kadar aldım sonra alımım bıraz yavasladı
Minikannebsr Denizyildizii o haftalarda bende çok ani kilolar almıştım psikolojim bozulmuştu net ama yavaşladı sonra 35 haftalık olduk 8,5 kilo aldım. İlk 6 kiloyu 20 30 arası falan almıştım jet hızıyla
Cansu_okan Cnm dert etme doğumdan snra gider 50 kiloyla hamile kaldım şuan 76 kiloyum 36+2 haftadayım
Denizyildizii Cansu_okan ama ben kilolu hamile kaldım 72 yle. Zaten zor kilo veren biriyim o yüzden çok almak istemiyorum😢
Selin12- Denizyildizii doğumdan sonra 3 yemek kaşığı yoğurt bir şişe maden suyu yarim limonu damlanın için doğumdan sonraki kiloları bile eritiyor . Ben ilk hamilelgime 50 kilo ile kaldım 75 kilo oldum doğumdan sonra bu yöntemler verdim
Cansu_okan Sibilyas06 evt cnm bu Halimide çok sevdim yakişti çok zayıftım kendimi sevmiyordum şimdi iyim doğumdan snra kilolar giderim diye düşünüyorum 😂😂❤️
Selin12- Denizyildizii ne demek teşekkür ederim düzenli olarak bir hafta yapın k3ndinizde farkına veriyorsunuz gerçekten yakıp eritiyor
Denizyildizii Ervan yürüyorum yüzmeye gidiyorum zaten evin içinde hiç oturmam az yiyorum gece ağzıma hiç birşey sürmem ama neden böyle oldu anlamadım😄
Ervan Denizyildizii ben saat geç olsada açsam yerim bende 60 kiloyla kaldım. Gebe şuan 22+2 oldum kilom 65
Sibilyas06 Cansu_okan aynaya baktıkça insanın psikolojisi bozuluyor 😂 Eşim foto çekmek istiyor bi hatıra kalsin diye ben istemiyorum 😂