Neslibt72 Merhaba hanımlar. Allah nasip ederse gebelik istiyoruz ama malesef gerçekleşmedi. Bu süreçte tecrübeli, yardımcı, alanında uzman, pozitif bir doktor arayışındayım. Bilen tecrübe eden memnun kaldığınız doktorlar var mı?
hamishanne Neslibt72 Tüp bebek uzmanı Yasemin Çakarkement-Ümraniyede 👍🏻👍🏻 Çok pozitif sıcak kanlı bir hekim
lentil Neslibt72 tüp bebek için istemiyorsanız eğer maltepe üniversitesi hastanesi aygen çelik riskli gebelik uzmanı bir araştırın isterseniz ben aşırı memnunum kendisinden
Ebuska Merhabalar herhangi bir sağlık sorununuz var mı sizde veya eşinizde bende pcos vardı 3 ay tedavi oldum yalnız benim doktorum Avrupa yakasındaydı isterseniz onu önerebilirim.
Neslibt72 Ebuska Ebuska bende de pco var .temmuz Ağustos gibi tekrar çağırmıştı doktor rahim filmi için . Aslında karşıda bht clinicteydi doktorum ama ordan taşınmak zorunda kaldık. Şimdide baya uzaktayız anadolu yakasında birine gitsem daha kolay olur diye düşünüyorum
Sedakbyk Neslibt72 eurofertil tupbebek merkezi dr.alev özay hem kadin dogum doktoru hemde tupbebek domtiru
Ebuska Neslibt72 kesinlikle yakınlık çok önemli ben bu üç aylık süreçte çok yorulmuştum inşallah istediğin gibi bir doktor bulursun 🤲🏻
hamishanne Neslibt72 Evet dediğiniz klinikte. Ben tüp bebek tedavisi için gitmedim normal gebelikte tanıştım kendisiyle ama aynı zamanda tüp bebek uzmanı. Çok ilgili ve işine aşık bir doktor olduğu için öneririm.
Neslibt72 lentil ilk başta hemen tüp bebek olmaz muhtemelen tabi doktor ne derse öyle olur ama güvenebileceğimiz biri olması çok önemli. Zaten insanı yoram bir sürwç
Neslibt72 Ebuska inşallah bakalım önceki doktoruda baya baya araştırmıştım şimdi başa sardım taşınınca ama umuyorum ki bulucam ☺️
N_duygu Neslibt72 Ümraniye de evagyn klinik var Op.Dr. Kadriye Şener’e gidiyorum 38. Haftadayım çok pozitif bir doktor tatlı dilli birisi sıkıntı yaşamadım. Hastane olarak da medivia, Çamlıca hisar ve Çamlıca medicanada çalışıyor bildiklerim bunlar ben Çamlıca hisarda doğum yapmayı düşünüyorum
hamishanne N_duygu Bende aynı kliniğe giyiyorum ama Yasemin hanıma 🙂3 doktorunda iyi olduklarını hep duyuyorum