Nursemom35 Arkadaşlar bir gece hastanede yattım nstde hareketleri az çıktı. Gece düzeldi son nstlerde taburcu oldum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Aylinsemih Nursemom35 benmde 1 haftadır azalma vardı sonra bi akşam kötü oldum hastaneye gittim nts çekildi hareketleri az ve kasılma alanı gördü ertesi gün bidaha nts çekildi baya hareketlendi öyle olunca sevindi doktor hareket etmeseydi sezaryana alacaktı hemen
Aylinsemih Nursemom35 şuan 34+3 olduk pazar gecesi oldu bu olay zaten düşük riskim var erken gelmek için can atıyor bebiş hep aşağıda tasidim
Aylinsemih Nursemom35 Aynn sabretmiyor yeri dar geliyor sanırsam birde akrabalar doğursa kurtulalım diyor sanki onlar taşıyor heralde alındı bebiş ondan gelmek istiyor
Nursemom35 LivaveLeyla öyle mi 🙄 pazartesi kontrol var benimde her an gelecek gibi hissediyorum. O yüzden kıyafetlerini yıkamaya başladım. Şimdi nasıl bebeğiniz 😍❤️
Ys35 Benim de bugün öyleydi serum yedim arttı hareketleri. 37+4 ama kilosu 3.500 olmuş kilo almadan doğursam diyorum normal istiyorum yemek yemiyorum ama yine de alıyorum günlük 7000 adım atıyorum kanala bile girmemiş psikolojim bozuldu 😕
Nursemom35 Ys35 canım yememezlik yapma ama. Bende normal olsun çok istiyorum ama bebeğimizin iyiliği için katlanacağız herşeye
LivaveLeyla Ys35 doğurursun canım bir şey olmaz az kalmış benim daha çoook var 27 haftalığım son haftalarımı sıcaklarda geçiricem malesef
LivaveLeyla Nursemom35 amin kuzum geçiyor hemde öyle hızlı ki nasıl büyüyorlar anlamıyorsun 🥲 sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah 🤲🏻💕🧿
Ys35 Nursemom35 çok yemiyorum kendimde 64 kiloyum 10 kilo aldım sadece. Anlamadım ki bayramda geliyor bayrama kalmasa diyorum kafamda bir sürü soru işareti