Mihriban_er18 Yarin sehir hastanesinde detayli ultrasona giricem.Burda detayli yaptiranlar varmi?varsa memnun kaldilar mi?Nasildi?
muallimehanimmom5 Mihriban_er18 merhaba kaç gün öncesi den detaylı ultrason için gün aldınız be nasıl aldınız fiyat olarak ne kadar veriyorsunuz
Mihriban_er18 muallimehanimmom5 12 haftalikken detayli icin randevu almami soyledi necati hancerlioglu suan 22 haftaligim herhangi bi ucret vermedim veriliyor mu onuda bilmiyorum acikcasi yarin gorucem:)
muallimehanimmom5 Mihriban_er18 anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🤗öğrendiğinizde memnuniyetinizi ve verecekseniz ücretini paylaşırsanız çok iyi olur 🤗
Buse_00 Hic bir ücret vermiyo doktoruna göre canim iyi bi doktora gelirsen memnun kalan arkadaşlarım var ama memnun olmayan da var
Mihriban_er18 muallimehanimmom5 bugun gittim herhangi bi ucret vermedim ve bekledigim gibi 3 boyutluda degildi normal siyah beyaz ultrasondu canim
muallimehanimmom5 GKP22 bazı yorumlarda devlet hastanesinde az bir miktar ücret alındığını okudum demekki değişiyor 😊 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
GKP22 muallimehanimmom5 ben Zekai Tahir burakta doğum yaptım oğlumu 1 hafta sonrada şehir Hastanesi’ne taşındı doktorlar vs hepsi orada 2 yıl öncede hiç bi ücret vermedim
Lilo 22+5 te sehir hastanesinde yaptırdım. 10 dk sürdü. Tatmin ediciydi. Radyoloji uzmanı gayet guzel şekilde anlatarak yorumladı. Renkli degildi. Öyle ozellerdeki gibi detayli degildi aam yeterliydi.