[silindi] Haftama girdim bugun doktorum catı muayenesi yaptı ama biraz zorladı. Rahim yolun uzun dedi bana hemen kanamam oldu kanama oldugunu soyledi sanırım nişan dusmus o an bana devamı gelecek kanaman olabilir panik olma sangını bekle dedi. Tam cıkacakken bir de nst baglayalım dedi. Muayeneden beridir sanki bebek baya asagıya dusmus gibi hissediyorum adet sancısına benzer hafif agrılar ve sanki rahmim acılmıs gibi bir his geliyor ilk hamileleiğim hic tecrubem yok. Sizce neler oluyor? Dogum her an olabilir mi ?
BegumIscanTunc [silindi] bende 37+3 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı sancimda vardı ama Nst’de sancı felan çıkmadı doktoruma dedim ama benim sancım var diye o yüzden çatı muayenesi yaptı ve 1 cm acilmam olduğunu söyledi kanama yada lekelenme olmadı ara sıra sancım oluyor 14 temmuzda zorunlu sezeryan olucaktim doktorum sancın olursa hemen geliyorsun dedi suanlık bekliyoruz
GKP22 [silindi] oğlumda çatı muayenesinde zorlandığı için doktorum kanamam oldu ama öyle uzun süren bi kanama değil muayene sonrası yürüyemedim bile uyumuştum uyanıp tuvalete gittiğimde kirlenmişti iç çamaşırım nişanın geldi sandım ama yok muayeneden dolayıymış sürekli bi kanamanız var mı? Adet ağrısı gibi belden başlayan ağrınız var mı? Psikolojik olarak şuan etkilenmiştir olabilirsiniz
Sisi [silindi] merhaba ben de aynı siizn gibi olmuştum muayeneden sonra adet sancısı gibi hafif başlamıştı artmıştı geceye doğru bence doğumunuz başlamış olabilir sancılarınızı takşp edin😇
Meltem01 Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah lütfen guzel düşünelim tuvalete gittiginizde kanama gelıyor mu dıye kontrol edin sancı vs yada büyük tuvaletiniz gelmiş gibi cok oluyorsa onuda doktorunuza söyleyin
[silindi] Ysmmmnn Meltem01 muayenden sonra kanamam jiç olmadı canım sadece adet agrısı gibi ara ara agrılar ama rahatsız etmiyor sindilik. Bir de bevek muayeneden sonra cok aşagı dusmus gbi hissediyorum. Yururlen bacaklarımmacılmaya basladı. Normal doguma musait dedi. Pek bilgi vermedi bana sancın olursa gel dedi o kadar
[silindi] GKP22 adet sancısı gibi agrım oluyor ara dıra canım bir de bebek cok asagıdaymıs gibi his geliyor. Yururlen bacakalrımda hafif acılmaya basladı.
GKP22 [silindi] psikolojik etkilenmiş olabilirsin oğlumda hamileyken 32. Haftamda nst de sancılarım çıkıyordu yalancı sancılar ilk çatı muayenemden sonra doktora sorduğumda doğum öyle iki dakikada gerçekleşmez helede ilk doğumlar uzun sürebilir içini rahat tut bebek aşağı düştü gibi h düşünme bebek öyle pat diye düşmez yerinden demişti
[silindi] GKP22 muayenede cok gwrildim bir de kan gelince iyiden korktum açıkcası belkide onun gerginliğidr uzerimdeki piskolojık. Ama karnımda gozle gorulur bir dusukluk oldu. Muayeneden sonra rahim agzında açıklık olurmu acaba
GKP22 [silindi] muayene ile açıklık olacağını düşünmüyorum ama doğum zamanı yaklaşırken karın aşağı düşer derler
Sisi [silindi] ağrıların geçti mi canım benim çok hafif hafif gitti nerdeyse brgün boyunc sonra yavaş yavaş şiddetlendi ssn yine de dikkat et😇
[silindi] Sisi sabah uyandım bir enerjiyle temizliğe durdum iyi geldi aslında dur bakalım valla artık gelse canımm kendimi hazır hissetmeye basladım 😍
Sisi [silindi] ya hayırlısı bakalım evet son günler heyecanlı oluyor benim de 37.4 günlük😇 salı günü çatı muayenesi olcam bende açıklığa bakıcak
Babytmr [silindi] dışardan müdehaleyle çatı açılma bakılmasıyla bebek aşağı düşmez bebek gelcekse ztn aşağı iner ama oda sancıya bağlı bnce sancılarınızı takip edin. Siz kendinizi sıktıysanız muaynede ondanda ağrı hissedebilirsiniz.