Yasemiiin CansuDogan bende elisayı o kadar çok istiyorum ki ama herkes beğenmiyor benim dışımda aileden bişi söyleyip hevesimi kırıyorlar
CansuDogan Yasemiiin banada melisaya çok benziyor falan dedilerde ben hep onu istiyordum alıştılar şimdiden 😅
CansuDogan Olyb tövbestağfirullah o nasıl birşey oldu öyle hiçbir yerde duymadım okumadım ama çok araştırdım
Olyb CansuDogan -Elisa gayrimüslim bir isim mi -, diye aratırsanız Googledan daha güvenilir kaynaklar bulabilirsiniz. Diyanet’e de telefon açabilirsiniz. Ne yazık ki internette isimler için yalan yanlış anlamlar uyduruluyor. Her yeni isme cennetle ilgili bir anlam uyduruluyor.
Busra_korkmazz Bende 20 haftalik ikizlere hamileyim bi kiz bi erkek ins hala isim bulamadik. Kiza sinovac oglana biyontec koyalim olmassa die dusunduk..
Deletedmom27272 Olyb aynen kezban ismide geçiyor ama anlamı yalancı kadın dediğiniz gibi her kelimeyi kutsal sanıyolar
Eligulu Esraece41 Instagram’da Zeynep diye bir kız var Zeynep şan mi neydi onun kızının adı bence çok saçma bir isim
Momy01 Eligulu Esraece41 bence çok güzel ve anlamlı bir isim kimsenin ne dediğini bakma illa zaten farsça bir isim ve çok güzel bir isim kime neye göre saçma yorumlara aldırma bence🌺
esratpl Eligulu kuranda geçmiyor yada geçse bile anlamı yok diye bi isme saçma dememelisiniz. Vefat eden bebeğimin adı Lina. Yorum yaparken daha dikkatli olun lütfen.