Haticesm Biz evin ikra veya evin neva koymayı düşünüyoruz. Evin ismi kesin ama ikinci isme karar veremedik daha.35 haftalık olduk biz de. Kız ismi zormus.
Kbrnrmrt Fucler1 biz de bebeğimizin ismimi Nil Eda koyacağız Önce istememiştim ama Nil’in anlamı çok çok güzelmiş.
Hatice_mete01 Edali87 bende çok kararsızım semina esila lina alya karar veremedim bi türlü minik prensesime diğer kızımın adı öykü
Umudayolculuk36 Edali87 kız olursa defne öykü masal eylül düşünüyoruz bizde tam kesinleştirmedik haftaya cinsiyete gideceğiz inşallah erkek olursa yiğit efe yağız efe yada en çok sinen alpaslan
Edali87 Umudayolculuk36 efe cok yaramaz olur ama 🙈 Alparslan esim cok begeniodu kıvanç düşündük biz ama kız oldu
_Aysgll_ Edali87 Herkes öyle diyo aslında 🤭 Asya olcak gibi bakalım hayırlısıyla gelsin de inşallah 💕
Dygu2602 Edali87 al benden de okadar biz sanirim Mavi koyacagiz :)esim cok begendi bu ismi:) secenek olarak Ayliz , Duru ,Kumsal,Dünya da vardi belki sana bi fikir olur
Yeppudaa Edali87 bende asya koyacağım .ilk kızımın isminde çok güzel .söylemim anonim takildigim için hemen tanırlar beni tanıdıklar 🤣🤣 asya ismini çok seviyorum.
AkdenizBeyza Kızlar size Bişey sormak istiyorum biz eşimle kararlaştırdı Lavin Ada olucaktı hatta hastane çıkışı emzik askısı bile yapıldı ama şimdi abimler annemler sürekli kafan mı karıştırıyor çünki Lavin, “çığ ve heyelan” anlamına geliyor. Anlamı güzel olan bişey koy haksızlık yapıyorsun. Çocuk senden sonra hesap sorar bu nasıl Bi isim anlamı kötü diye , diyorlar. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık 🤦♀️😔
2erkekannesiii AkdenizBeyza bence Ada kalsın Lavin ismi değiştirin ailenizin dediği doğru hocalar bile illa Kuran da geçmesi şart değil anlamı güzel olsun yeterli diyorlar tekrar bir düşünün derim çocukların hesap sorma hakları da var
Ugurhilal Edali87 ah şu isim sorunu 😁valla son ayımda bulduk ismini zaten Ayşe ayşecik diye herkesin dilinde 😅 melek Nil duru İpek Eda bunlar hoşuma gidiyordu ama canım eşim tutturdu Ela olsun Ela olsun mu ☺️ Birden karar verdik sağlıkla gelsin güzel kızınız
Didemmmmm Edali87 Liva 💕Tanem 💕 Laren 💕Vera 💕Ladin 💕Dora 💕Neva 💕Lila 💕Arsima 💕Masal 💕Loya 💕Lara 💕Minel 💕Asya 💕Dünya 💕Pera 💕Asel 💕Hena 💕Ayliz 💕Larin 💕
Mercimek26 Doğduğu gün karar verdik biz. Eylülle derin arasında kalmıştık. Derin oldu prensesimin adı 🥰