Edali87 nikoland hos olmus gerçekten ben Nur Eda yım edayı kullanıyorum esim erdem e harfi olmasın dedik cok e olduk
Masalannesii Edali87 Almira koyucaz kızımın ismini anlamıda çok hoşuma gitmişti benim Almira ;Cennete düşen son yağmur damlası demek 🥰
Edali87 Masalannesii Almira ay tutulması sırasında ayın çevresinde gözüken kızıllık anlamına gelmektedir. Almira isminin anlamı sözlüklerde ay tutulması sırasında ayın çevresinde oluşan kızıllık olarak geçmektedir. Ilk bu cikti internette
Yavuzun-1annesi2 Edali87 eyer kızım olursa ismini zümra koymayı istiyorum hoşuma gitti isim anlamıda güzel iyi ahlaklı cesur yigit yürekli zeki kadın demekmiş 😃
Masalannesii Edali87 yaa oylemi ne guzel Eşimle sevgiliyken karar vermiştik bu isme 🤭 Almira ismi çok güzel ve pek bilinmedik bir isim
Edali87 Busra333 Leyla da hoş şu cam tavanlarda ztn bensu sorel e bayılıyorum cok guzel bensu nasıl diye dusundum.aslinda bi arkadaş yada tanıdık birine fikir sormak tehlikeli çünkü o an o ne be dese insan hemen soğuyor yani ben hemen soğuyorum 😪
Edali87 _Aysgll_ babam bi cok isimden Asya yi beğendi çünkü Türkçe bize ait diye ama ben henüz karar veremedim. Serradan daha güzel ama benim fikrim
rabisimm Edali87 bizde Zümra koycaz İnşAllah 🥰 soy ismimiz uzun olduğu için tek isim bırakcam yoksa Zümra Minel düşünüyorduk 🤭