Aylinsemih Kızlar bursada z kids diye bi mağazaya uğradık babycare bc 430 model bi bebek arabasi gösterdi okadar güzel de tarif ettiki fiyati 2200 tl baya cezbetti ama ınterntte biraz daha uygun fiyatı neyse daha önce kullanan varmı birde babycare bc 330 model var fiyatı 1500 tl kararsız kaldım ama ilk bahsettiğimi gösterdi adam yeni gelmiş baya da methedin ce baya da marka baktım aklım bunda kaldı kullanan varmı acaba nasil memnun kaldınız mı vereceğım paraya değer mi internette hiç yorum bulamadım çünkü https://imgyukle.com/i/rMmpb Babymall mağazasına gittim duux apex baktım ama adam hiç iyi anlatmadı alırsınız sonra tekeri yamuldu orası burası bisey oldu dersin dedi kafam karıştı yardim edin
marininannesi Aylinsemih baby care ilk arabamdı çok kullanışsız ağır ve yorucu geldi bana ama bütçeye daha uygun diye almıştım. Sonra başka araba aldım iki defa masraf oldu. O yüzden bence baştan daha iyi bişey alın imkanınız el veriyorsa. Şu an bagi easyfold aldım çok memnunum cybex den de çok memnun olan arkadaşlarım var onu da tavsiye ederim hafiflik olarak
Aylinsemih marininannesi çok marka baktık bu iyi gibi geldi kafam çok karıştı valla sizin kine de bi bakayim
Melek03 Bende bahsettigin modeli ve aynı rengini aldım. Ağır değil bilgilerini okursanız daha aciklayici olur sizin için. Ben 1900 civarına almıştım. Ağustosta doğacak kızım. Pusetide hafif bana cazip geldiği için aldım
Aylinsemih Melek03 adam baya tarif etti gözümle gördüm ama ınterntte de hoc yorum göremeyince bi kafam karıştı ilerde sorun yaşamak istemiyorum çünkü hafif diyorsun yani siz nerden aldınız evimin yakındaki mağazada 2200 tl gittigidiyorda 1900 tl siz 430 modeli mi aldınız
Gktrkzbn2020 Ben geçen sene instagramdan moroglubebeden almıştım oğlum 17 aylık oldu hala kullanıyorum memnunum. Çok hafif sürümü kolay tek sıkıntı çok yer kaplaması.
Aylinsemih Gktrkzbn2020 anladim canm saol bende oraya bakayım fiyati neymis sizinki nin kodu kaçtı 330 mu 430 mu
Minikpandam1 Aynısını alıcaktım çok güzel duruyordu canlı gördüm sürdüm ama babamın biraz marka takıntısı var arabayı o alcaktı o yüzden kanz aldım ama ben bubu çok beğenmiştim çok güzel duruyordu kaliteli şık
Aylinsemih Minikpandam1 Aynn çok kaliteli duruyor hatta ilk görünce bu bize gelmez çok pahalıdır dedim ama değilmiş normalde 1000 1500 arası bakıyordum ama buna vermeye değer gibi duruyor
Gktrkzbn2020 Aylinsemih Canım bende bisey soracağım indirim postunda gördüm yorumunu. Hepsiburadaya üye oldum alışveriş yaptım ama eşimin telefona indirdik indirim olmuyor aynı ev adresi diye mi acaba sizde sıkıntı çıkmadı mi
Minikpandam1 Aylinsemih kesinlikle ben çok bayıldım rose gold geçişleri falan şuana kadar baktığım en şık bebek arabasıydı
Aylinsemih Gktrkzbn2020 belki olabilir gerçi bazen tanımlanmıştır ödeme kısmına kadar gelin bakalım bazen oluyor öyle biz ödeme kısmına kadar ilerliyoruz sonra ekran donuyor biseyelr oluyor tarardan işlemleri yapmak istiyor ve hesaba tanımlanıyor indirim ondan sonra ödemeyi yapiyoruz