Cerenn48 Ozge-sarsilmaz çok teşekkür ederim kuzum her şeyden korkan biriyimde ben annemle eşim kafayı yemek uzere evde artık 😂😂
Ozge-sarsilmaz Cerenn48 bende çok evhamlı biriyim ama geçti gitti artık çocuk olunca panik atak olursun dediler hep oğlum 3 yaşında 2. Bebişime 13+2 deyim panik atak yerine evhamlılığım bile bitti 😁 Bedenini çok dinleme ilk zamanlar benden sana tavsiye kuzum.
Cerenn48 Ozge-sarsilmaz nasılım evde biliyor musun yanımda annem var bebek kakasını kaç kere yaptı anne ay karnımı ağrıdı kontrole gitcez bişey var mıdır anne 😂 dikislerim kötü oldu benim ay anne ölcek miyim geçmez bu ağrı kesin bişey oldum ben annemle eşim fena halde
_hira_ Cerenn48 😂🙈 kişiden kişiye değişiyor demek canım valla bakalım pztesi den sonra göreceğim bu sefer kaç gün sürecek 🙈 sağlıklı olalım da gerisi boş .
Ozlem23 Cerenn48 normaldir bence doktor bana 40 gün kanaman olacak sonra adet olucaksin bitecek demişti ama kanın rengi zamanla açılacak demişti
Ozlem23 Cerenn48 doktorunuz söylemedi mi kan önce koyu olucaksmia zamanla rengi açılıp pembemsi bı renge gelicekmis bitmesine yakın