havvakaratas_09 Mom0891 Pişik kremi gerçekten önemli sudocrem Bepanthol mutlaka Alicam şampuanda dalin alırım ☺️
havvakaratas_09 mucizem09_ Ev temizliği de var ya daha aman Allah’ım çok teşekkür ediyorum cevabınız için 🥰
mucizem09_ havvakaratas_09 aynen valla oda annemle yapicam bende bakalim aslinda tekte yaparimda kaldiricak agirlarim var oyuzden cok sukuroyi gidiyor hamislik bazen geceleri bel agrim oluyor
havvakaratas_09 mucizem09_ tekte yapılır da insanın elinin altında biri olmalı benim eşim yardımcı oluyor benim çok zor geçti mide bulantısı hala çekiyorum geceleri de mizmizlaniyorum😂
mucizem09_ havvakaratas_09 ilk baslarda benim bulaniyordu suan cok sukur yok esimede birsey diyemiyirum gunduz farkli ise gidiyor aksam evde yapiyor
Mom0891 havvakaratas_09 canım ben sebamed alıcam uzun sürede gidiyo 500 ml 70 tl sanırım içeriğide temiz 🌸mustela ya da sebamed demiştim ikisinin içeriğide temiz fiyat yönünden uygun olanı da sebamed zaten, yorumlarda iyi etrafımda kullananda çok❤️
havvakaratas_09 Mom0891 bende onlarla ilgili çok olumlu yorumlar aldım saçına kafasına iyi gelsinde canı sağolsun şimdi inceliyorum hepsini peki burun aspiratörü aldınız mı ☺️😍