Semaemre28 Herkese iyi akşamlar 🌸 yarın detaylı ultrasona gireceğim de. Benim kendi doktorumun olduğu hastanede olmadığı için Ankara’daki Ali ipeke gideceğim. Çok merak ediyorum sizin yaptırdığınız ultrason resimlerini paylaşır mısınız hep beraber paylaşalım 🌸😍
Naz_01 Semaemre28 [url=https://www.hizliresim.com/neo6iw5][img]https://i.hizliresim.com/neo6iw5.jpeg[/img][/url]
Min_demirkol Semaemre28 canım detaylı da çekmişti 21 haftalıktı sanırm 😘❤️ Yüzünü net görmek öyle mükemmel bir duygu ki 🥰 inşallah senin bebişte gösterir yüzünü net şekilde
Tsara Min_demirkol benimki arkası dönüktü hiç göremedik 😞bişey sorucam detaylıda organlarına uzuvlarına bakarken siyahmı yoksa böyle sarı renklimi baktı dokturunuz
muallimehanimmom5 Semaemre28 ne kadara yaptırıyorsunuz memnuniyetinizi yarın yazarsanız çok iyi olur bende Ankara yada Kayseri’de yaptıracağım su an önerilere ihtiyacım var 🤗
Semaemre28 muallimehanimmom5 benim kendi doktorum tavsiye etti Ali İpek diye ben normalde de özele gidiyorum zaten . Biraz araştırma yaptım burda da İnternette de. Genelde giden herkes aşırı memnun. Devlet hastanesi doktorları da bu doktoru çok tavsiye ediyor. 580 liraya yaptırıyoruz. Hatta giden bir kadın anlatmış. Bebiş bir türlü yüzünü göstermemiş doktor organlarına detaylı bakmış. Beklemiş ama yüzünü göstermeyince anneye siz en iyisi bugün gidin başka zaman gelin ücretsiz bakayım demiş. Ben telefonda konuştuğumda da 4 tane renkli fotoğraf ve video veriyorlarmış. WhatsApptsn da yolluyoruz dedi hatta sekreteri bakalım nasıl olacak
Min_demirkol Tsara yaaa kıyamam keşke gösterseymiş ☺️ genelde arkası dönükse bazı doktorlar bi tur at gel bir daha bakalım diyorlar sizde öyle yapsaydınız keşke
Min_demirkol Tsara damarlarına, kalbine, kemik sayısına, parmaklarına herşeyine siyah beyaz bakıyor en son güzel bir anını yakalarsa yüzünü renkli gösteriyor
muallimehanimmom5 Semaemre28 bende Kayseri’de özel hastaneye gidiyorum kendi doktorumun olduğu hastane yapmıyor o sebeple özel kliniklere yönlendirdi ama Ankara’da olacağım Allah nasip ederse o sebeple araştırıyorum fiyatlar ortalama 400-1000 arası değişiyor bakalım sizin anlattığınız kadarı ile tavsiye eden çok hemen not aldım benim 2-3 haftam var o ara araştırmaya devam ben 🙈🙈🙈
busra1997alpaslan2021 Min_demirkol yaaaa walla mi ahhhaha doktor 1 adet resim verdi ya sinirlerim bozuldu acaba hastaneyi arasam gidip verirmi ki yahu
Tsara Min_demirkol teşekkür ederim bizede siyah beyaz baktı arkası dönüktü foto veremedim dedi ondan merak ettim