ayzurz35 Arkadaşlar 22 . haftadaym detaylı ultrason a girdim bebek duz durmuyor dedi doktorum başka bir sorun görmedi sonradan da düzelebilir dedi zaten ama ben yine de bunu yaşayan biri varmı sormak istedim.
Cansunare ayzurz35 ilk öğrendiğimden beri makat pozisyonunda 30.haftada baş aşağı döndü hiç yatmadı minik hanım her an gelebilirim diyor 😂
Uyumsuzzz Benim bebişte her doktora gittiğimde pozisyon değiştiriyor en son baş aşagı idi dün gittim makat geliş duruyor. Daha çok değişir
Yaseminmrt42 26+6Bugün bana da ters durduğunu söyledi doktor. 32 haftaya kadar bebeklerin yüzde 75i döner ama dönmezse 32.haftada sezeryan olacağını söyledi biraz tedirgin oldum.
Pelinbyrktrlr Yaseminmrt42 makat geliş olduğu için sizi 32.haftada sezeryan yapamaz yani böyle bir doktor yaklaşımı olması cidden şok edici. Dönmezse 38-39da sezeryan olabilirsiniz öyle demek istedi sanırım doktorunuz😳
Ezgiparlak Yaseminmrt42 çok yanlış 32 de benimde öyleydi doktor 35 e kadar bekle dedi son anda dönende oluyor 36+3 deyim şuan 35+6 da gittim hala tersti 38mde gel bakalım dedi hemen sezeryana alması saçma eğer özelse uğraşmak istemiyordur.Bekle bence bebeğin gelişsin iyice
Yaseminmrt42 Pelinbyrktrlr 32 de sezeryan yaparız deyince bende güvenemedim zaten de sürekli kontrolüne gittiğim doktor değildi. Sırf kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmak için mecburen muane olmustum. Kesinlikle devam etmem.
nevingny Benim ikinci hamileliğim ve ikisi de ters kızım 38+5 te sezeryan ile dünyaya geldi dönmedi. Şimdi yine makat gelişli pazartesi gün alacağız doğum için
Yaseminmrt42 Ezgiparlak sürekli özele gidiyordum ama ilk kez devlete gittim devletteki doktor söyledi.
ayzurz35 Cansunare düzelir diyorlar ama size doktor ne dedi tam oalrak erken doğum riskin var dedi mi Allah korusun ki böyle diyorsunuz
Cansunare ayzurz35 bana gayet normal dedi bazı bebekler bu pozisyonu seviyormuş 🥰erken doğum riskimde yok 7gün sonra sezeryan olucam