Ela_alp Samira67 devlette yok dendi özelde çok uzak yol yasağım olduğu için gidemedim ne yapacağım bilmiyorum
Ablay26 Ela_alp inanılmaz ya 😅😅 yumurtalıklarını görmediniz mi 34 haftadan sonra yumurtalığına bakılıyor çünkü 😅😅😳
ikicocukluannee Ela_alp 16 haftadan sonra hiç kontrole gittiniz mi ? Yada kaç muayenede erkek dedi size ? Benim 4 farklı kontrolde erkek dedi değişmez herhalde 🤷♀️
Ela_alp ikicocukluannee gittim hatta geçen ayın 5 inde düşük tehlikesiyle hastanede yattım bu 5 inci gidişim cinsiyeti öğrendikten sonra 4 ü erkek 5 incide kız dedi
ikicocukluannee Ela_alp çok garip hani bir defa demiş olsa anlarım . 4 defa da erkek diye nasıl gördü şaşırdım . Belki şimdi yanlış görmüştür
Maferella Ela_alp Samsun’da ki özele gitme hiç iyi değiller doktorun ultroson cihazı bile yok. Ultrason için ayrı olarak 300 lira ödüyorsun devlete git Samsun devlete git daha iyi
Deletedmom27272 Ela_alp benimde ikili testte ve 13 haftada kıza benziyor dediler bende kıza heveslendim cinsiyet için 1 ay sonraya gel dediler bende dayanamadım başka hastaneye gittim 15 haftada erkek dedi pipi falan gösterdi şok oldum kız diye alıştırmıştım kendimi yarın kendi dr randevum var bakalım o ne diyecek şu an 17+1 deyim
Cansukrb Vallahi iki kızım var bu 3.gebeligim doktor kız dedi 23.haftama girdim öyle kız erkek hevesim yok önce sağlık ama içime hiç kız doğmuyor neden derseniz kızlarda ki gebeligimle bu gebeliğim çok farklı oyuzden hayırlısı bakalım
Ela_alp Cansukrb ben 2 den fazla istemiyorum çocuğu bi kızım var bu da hep erkek gibi geliyo diğer hamileliğime göre çok farklı bi kız bi erkek istemiştim hep ama tabii ki öncelikle sağlıklı olsun da rabbim ömrünü uzun etsin hepimizinkilerinin
Cansukrb Ela_alp rabbim herkesin gönlüne göre versin diyorum ya bu gebeliğim diğer ikisine göre çok farklı ama doktor kız dedi 16da % 100diyebiliriz dedi 21de kiza benziyo dedi diğer gebeliklerde kız dediler kız çıktı ve hepte içime doğuyordu ama bunda hiç sanmıyorum ama hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Shnern Ela_alp bazen kordon ile karisabiliyormus bizimde hala diyorlar kıza benziyor a bet değil Arada kordon girmiş diyor 21 haftalık olduk belli değil