Smyrayjsldirim ilkgebelik123-_ 23+5 olucaz bir saat sonra su üç gün öncesine kadar hiç göbeğim yoktu yavrum bir anda alanını genişletti 😄😄
Mucizem80 ilkgebelik123-_ 22+3 günlük hamileyim göbeğim baya belirgin çıktı hatta bazı zamanlar çok aşırı oluyor 🤭😅
Dmndmn ilkgebelik123-_ Bende tam 22 haftaşık hamileyim 1 hafta içerisinde bi anda çıktı sanki göbeğim 😂 artık görenler hamile olduğunu anlayabiliyor 😂
Zeynepemlk ilkgebelik123-_ 22+2 günlüğüz çok da çıkmadı göbüşüm görenler manken hamile bu diye dedikodumu yapıyorlar sevinsemmi üzülsem mi pek bilemiyorum🙄
ilkgebelik123-_ Bende 22 oldum doktor bile gebemisin diye soruyor var ama göbeğim öyle çok fazla değil, bide sırt üstü yatinca hiç durmuyor basil tekme atıyor bu kadar hareketli olması normal mi 🥰
ilkgebelik123-_ Zeynepemlk ickarin geniştir diyorlar banada bende diyorum kilosu az falan mı suyu az falanmi ama dün doktor hiçbir sorun yok dedi 🙏 peki bebeğinizin cinsiyeti nedir çok hareketli mi
Zeynepemlk ilkgebelik123-_ 13 ünde ayrıntılı ultrasona giricez bakalım şuanlık hiçbi sorun yok diyolar çok şükür.Cimcimem olcak allahın izniyle😌 baya hareketli özellikle geceleri yada gün içinde uzandığım zamanlarda net hissediyorum ama bu bebekten beneğe de değişir.Kimi daha geç hissedebiliyor bi gün hissedip bi gün hissedemeyebilir