Hamilebirisi_ Kızlar küvette sıcak suya oturmak açılma yapar mı? Bir parmak açılmam varmış. rahmim yumuşamış. 39+3 olduk. Eğer kendi sancım gelmezse 5 güne suni sancı verecekmiş doktorum. Lütfen deneyimlerinizi aktarın🙏🏻
Ismailemine Hamilebirisi_ canim benim sancim vardi ama acilmam yoktu bol yurudum aksamda dusa gordim 2saat acilmam cabuk oldu 3 saate 9 acilmam oldu
Bloggeranne_93 Hamilebirisi_ canım bol bol yürü, ılık dus al ve ılişkıye girin Allah yardımcın olsun 🙏
Nazruz Suni sanci cok acili bisey. Cinsel iliskide olun, merdiven inin cikin. Fitil kullanin acilmaniz dahs cok olsun normal sanci gelsin. Bende ilk dogumda 1.5 parmakti açılma 5 gun sonra suni sanci aldim. Oldum yani resmen.
Nazruz Hamilebirisi_ sabah 6da hafif sancilarim basladi doktora gittim 1den 1.5 olmusdu acilmam. Kendim israr ettim ilac aldim. Ondan sonra basladi sanci o kafar pisman oldumki ilac aldigima. Beklemeyip acele ettigime. Aksam uzeri 16.30da oglum dogdu. 🙏🏻 Sizde insaAllah saglikla kucaginiza alirsiniz
Nazruz aylul0 hani doktorlar yazar ya hamileligi rahat gecirmemiz acisindan. Ben Azeriyim. Burda doktorlar fitil yaziyor hamilelere. Rahim rahatlasin, gunluk olan kasilmalar olmasin diye. O fitiller dogumdan once yardimci oluyor acilmaya