Denizyildizii KardelenYunusEva bence alınmalı evin içinde bile lazım oluyor. Sürekli kucak istiyor bebekler
Birtane2307 KardelenYunusEva ben aldm hem esim cok istiyodu hemde evin icinde benim isim varken kullanmayi dusunuyorum hem markette esim takar parkta filan
ahlasinannesi KardelenYunusEva yeni doğan için şal olanları öneriyorlar daha çok canım bildiğim kadarıyla
Fatmakara97 Birtane2307 benim doğum aralığa denk geliyor arkadaşım bana ne gerek var diyor ama hiçmi hastaneye markete biyere gitmeyeceğiz falan dedim 3 aydan sonra durmuyor kanguruda boşuna alırsın dedi valla aklım karıştı
Beyzan KardelenYunusEva benim hem kangurm var hem slingim. Kanguruyu ilk bebegimde baya kullandım bunda yeni doğan dönemi için sling aldım bugün denedim(oğlum 5 günlük) kıyamadım koymaya sanki rahat edemiyor gibi geldi. O yüzden sanırım kanguruyu kullanacağım yine
Omerhatice KardelenYunusEva ben oğlumda almadim gerekde olmadi.. Ama şimdi kizimda aldım çünkü oğlumda küçük 2 buçuk yaşında bide biraz fırlama 😁 Hem bebek arabası sürüp hemde oglumu tutmam imkansız gibi birsey.. o yüzden kanguru aldım hatta evdede kullanmaya baslicam sanirim arada evde pusete falan koyunca oglum hiç rahat bırakmıyor Kizimda durmadigi zamanlar alıp kanguruyla gezdirebilirim..
bebegimizibekliyoruz1 Siling ve kanguru almayı düşünüyorum tabi ki ilk başta siling kullanırım ilerleyen zamanlarda kanguruya dönerim ama mutlaka siling alıcam
Mom0891 KardelenYunusEva canım bana bu hediye geldi yorumları da okudum bende memnun kalırım sanırım🌸
Baloncuk41 Benim vardı ama cok kullanisli mı degildi benmi beceremedim bilmem kullanamdik kizim pek rahat edemedi sling alasım var ama cok pahali geldi sonucta penye bi bez parcasi 🤷🏻♀️