Mom047 Bayanlar hep göğsümde yatmak istiyo,öyle uyuyo uzun uzun.Tabi ben uyuyamıyorum hiç.Yatağına koyunca uyanıyor.Bu sefer uyusun yavrum diye göğsümde yatırıyorum ama bu sefer de sıfır uykuyla kalıyorum.Bir bende mi var bu.Siz ne yaptınız ?
Siibeell Mom047 bebeginizin yanına tşörtlerinizden felan koyup uyutmayı denedinizmi temiz tşört degilde giyip üzerinizden çıkardıgınız tşörtlerden
Senmerve Mom047 göğüsünüze kafasını koyup mu uyuyor yoksa emerek emerekse işiniz çok zor yan yana yatmayı deneyin babynestiniz varsa ezme korkunuz olmaz
Meralrabiamhmt Mom047 bende debaslarda oyleydı kokumuzu ıstıyolar guvende hıssetmek ıcın suan kendı yatagına bırakıyorum yatmıyo benım yanımı ıstıyo
Merkun Mom047 bebeklerimizin ilk 3 ay bize ihtiyacı var. 9 ay anne karnında taşıdık birden yeni hayatlarına adapte olmaları zaman alıyor o yüzden bizi istiyorlar. Biz onlata güven veriyoruz. Benim oğlumda 1 ay 7 günlük göğsümde uyumasını hiç birşeye değişmem hele birde koklaya koklaya uyumasını. Uyku zaten yok ama huysuzluktan değil ona bakmaya doyamıyorum..
Siibeell Mom047 benim bebegim büyük 11 aylık ama gece uykusundan uyanınca benim kokumu alırsa hemen uyuyo geri ben bazen yastıgımı hemen kafasının kenarına koyuyorum kokumu alsın diye uyuyo, yani siz kokan bişeyi koyun yanına öyle deneyin bide