merveklyc Kızlar sancıyla hastaneye geldim sancım 100 çıkıyor 5 dakikada bir ben hiçbişey hissetmiyorum açılmam 1 parmak sadece ilerlemiyor yürüyorum merdiven çıkıyorum daha ne yapayım yoruldum sabahtan beri suni sancı falan mı verirler başına gelen var mı😪
Siibeell merveklyc aynısı başıma gelmişti sabaha suni verceklerdi hemen meryem ana otunu suya koydum belki faydasını görürüm diye ve otun faydasını gördüm gerçekten sancılanmaya basladım yani nstde sancım çıkıyodu 90 100lerde ama ben hissetmiyodum ot açılınca ben hissetmeye basladım ve gecesine dogum yaptm gayet kolay geçti
miniklerimm- Siibeell ama şunu atlamayın ot tamamen açılması gerek yada egerki belli bir açılmada duruyorsa ise yaramadı demek
Siibeell miniklerimm- ot hemen açılmıyo zaten saatler sonra tamamen açıldı öglen 1 gibi suya koydum akşam 8 9da anca tamamen açılmıştı ot yavas açıldıkca agrılar sancılarda yavaşca geliyo zaten bi anda olmuyo hersey
miniklerimm- Siibeell biliyorum pazartesi koydun suya çarşamba akşama kadar çektim sancı ve sonunda sezeryan tecrübe edindim yani