Mervenurns Güzel hamişlerim selam :) 3 haftada bir kontrole gidiyorum ve normal ultrasona giriyorum. Burada cok denk geldim birde detaylı ultrason varmış. Doktoruma soracağım gittiğimde de. Neden çekiliyor herhangi bir sebebi var mı ?
Purpura26 Mervenurns Detaylı ultrason uzmanı tarafından daha gelişmiş bir cihazla bakılıyor. Bazı kadın doğum doktorları kendisi de bakıyor. Ortalama 30 dakika kadar sürüyor. Ve bebeğin parmaklarından damarlarına kadar herşey tek tek inceleniyor. Bence yaptırılması gereken en önemli şey. Zaten doktorun haftan gelince önericektir. 22 23. Haftada yapılıyor
Edacevik Mervenurns ben carsamba günü gireceğim detaylıya benim doktorum perinatolog değilim bakamam demisti baska doktor önermisti bi kerelik gidicez 900 tl🤦🏻♀️ Ama önemli tabiki bi sıkıntı varsa anne karnında önlem alınıyor
Mervenurns Cok teşekkürler canımlar yaptırılması gerekiyorsa zaten mecburen yaptırıcaz fiyatı baya yüksekmiş ama
Purpura26 Mervenurns Hastaneden hastaneye ilden ile değişiyor. Ben Giresundayım. 250 tlye yaptırdım. İstanbulda ilçe ilçe değişiyor mesela iyi araştırmak lazım