ayseaselbebegim Kızlar 37+4 deyim aşırı bel ağrım kalça kasık ağrım var oturup kalkınca zor yürüyorum popomun kemiği sancıyor artık doğum başlıyor demek mi bu
Hilmus ayseaselbebegim merhaba bende 37+4 aynı şeyler bendede var hergun bugün doğum olcak sanıyorum hayırlısıyla alalım kucagimiza yavrularımızı
esengl03 ayseaselbebegim bende de aynisi oldu 37+4 de dun gittim hatta acile bakti acilman sancin yok yalanci sancilarin var 3veya 5 dakika duserse sancilarin veya suyun gelirse gel dedi sancilarimin 15 dakka da bir gelmesine ragmen bide
esengl03 ayseaselbebegim dakikasini takip edin onu soruyorlar direk zaten kisa sureli gelirse dogum sancisidir zaten Allah yardimcimiz olsun.
ayseaselbebegim Amin inşallah canım benim daha bugün başladı ama korkuyorum nasıl ishal de var ayıptır söylemesi doktoruma mesaj attım ama adet olacakmış gibi bir ağrıysa dedi gelmene gerek yok dedi
Gizem_34 ayseaselbebegim ya ishal bende de var acaba bu ara herkesten duruyorum salgin falan mi var anlamadim
ayseaselbebegim Gizem_34 demi canım belki de ondandır ama benim ilki de doğumdan önce 3,4 gün ishal olmuştum ama bilmiyorum belimin ağrısı şöyle kalçamda var ağrı bacaklarıma ayaklarıma vuruyor bende bel fıtığı var acaba ondan mı 🙄🙄
teachervera ayseaselbebegim Benim 3 aydır öyle yürüyemiyorm, yataktan kalkamıyorum, dönemiyorum. Doktor leğen kemiği genişliyor dedi
ayseaselbebegim teachervera evet benimde öyle yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun yatağın içinde dönemiyor insan ya valla hayırlısıyla kurtuluruz
Kubra2012 38+2 bende kaburga sırt kasık özel bölge agrısı baya yoğun yaşıyorm sürekli adet sancım var hurma yemeye başladm 3 gündür bebek aşağıya indi her an çıkacak gibi ağarlık yapmaya başladı dayanamıyorm artık
ayseaselbebegim Kubra2012 Allah yardımcımız olsun inşallah cidden son günler kaldı artık bide ben doğuma 2 saatlik uzaklıkta bir yere gideceğim inşallah yetişirim ya
Kubra2012 ayseaselbebegim bende annemde kalıyorum 15 dk burdan evde olsam iki araba yapmak zorunda kalacam
ayseaselbebegim Kubra2012 benimde çok ağrım var kramplar çok fazla ama sancım çok öyle doğum sancısı gibi değil belim çok ağrıyor salı günü muayene var bakalım
Kubra2012 ayseaselbebegim benm de gece vuruyo ama sabah bişi yok sırf meraktan gittim sancı tutuyo neden gelmiyor diye birden sancı 100 oldu ama açılma yok diye almadılar bebek yer yapıyo dedi dokror hazır ol dedi