bsrbsrbsr Happy-41 ayy bende işte öyleyim o yüzden sormayı unutuyorum normal sorcak şeylerimi bile yeri geliyo unutuyorum kendisi sağlıklı diyince iyidir heralde diyorum ☺️
bsrbsrbsr Littlespy belki benimkide renkliyi pozisyonu olmadığı için vermiyordur genelde erken gidiyorum hareket etmiyor sanırım
bsrbsrbsr Meryeeem10 saat kaçta gidiyorsun mesela canım saattr çok önemliymiş mesela bişeyler yiyip gidersek bebek hareket ediyormuş
Meryeeem10 bsrbsrbsr genellikle 4 ve sonrası kontrole girmeden evvel çikolata yiyorum sende öyle yap ozaman haraketleniyor
-derya-anne- bsrbsrbsr hiç bir şekilde ultroson kağıdı vermiyolar önceden ölçüm kağıdı veriyorlardı bu ara o da yok
Luckyyy bsrbsrbsr her gidişimde kilosunu ve boyunu söylüyor ama renkli olarak her zaman göstermiyor maalesef 🤷🏻 ama her seferinde tek tek inceliyor ve ayakları elleri karnı başı gösteriyor ve herşey yolunda diyor şükür 🙏 Bu devirde özür dilerim ama parayı veren düdüğü çalar hesabı paran varsa prensesler gibi bakıyorlar ilgileniyorlar özelde paran yoksa devlette sürat beş karış niye geldin der gibi bakıp sınırlı sınırlı kontrol edip gönderiyorlar…
Slm-slm bsrbsrbsr bana her gittiğimde boyunu , kilosunu söylüyor. 3-4 tanede yüzünü net yakalamaya çalışıp renkli ultrason resmini veriyor. Her dr farklıdır. Onlar vermıyorsa siz kendiniz talep edin.
Bebeksum bsrbsrbsr ben de ilk renkli çıktıyı detaylı usg de aldım küçükken pek belli olmuyorua ondan vermiyor sanırım
1yildirim-bebek Benm doktorum herseyini guzlce anlatiyo ve vidyoya falanda izin veriyo özellikle vidyo cekerken anlatiyo hersyei ama renkli cikti her ultrasonda olmazki oluyomu
Glcn22 bsrbsrbsr boy ve kilosunu mutlaka söylüyor renkli gösterip çıktı da veriyor tabi oğlum poz verirse bugun kendını göstermedi bile ne foto alabildik ne bişey 🤦🏻♀️😂
Redpepper Boy kilo mutlaka söylüyor, detaylı şekilde anlatıyor, ama maalesef tek sorunum ultrason görüntüsü, siyah beyaz veriyor ama kötü görüntü zaten renkli hiç vermedi, medical park demeye bin şahit lazım, sırf bu yüzden de doktor değiştirmek istemiyorum
ekoglu34 bsrbsrbsr evet benim doktorum tek tek acikliyor tum muayenelerde ve hep cikti veriyor. Ustelik yuzu gorunmeyince 1 hafta sonra tekrar randevu olusturup mutlaka yuzunun goruntusunu de veriyor. Belki haftaniz kucukse bu yuzden soylemiyordur.
ivmenas bsrbsrbsr her sefrrinde soyleyip renkli ultrason ciktisi veriyor. Ozel muayenehaneye gidiyorum
Fatmakara97 bsrbsrbsr belli bi haftadan sonra söylüyorlar diye biliyorum benimki boyu 13 cm dedi gramını söylemedi ben sordum dedi çok küçük daha ama söyledi 105 gram diye