duygudoga Merhaba anneler ben sizden yardım istiyorum benim yatak odam çok küçük beşik sığmaz ben bebeğimin odasına beşiği koyacağım ama hemen hemen herkes yatağının yanına koyuyor ne yapmam lazm
minikcivcivim duygudoga babynest alsanız bir kenarınızda yatar onun içinde büyüdüğünde yatağını alırsınız ya da çok mu dar acaba küçük beşiklerden alsaniz https://www.bebekonfor.com/roye-hamak-besik-gri-ayicik-uyku-seti-ile/ https://www.bebekonfor.com/bebek-yuvasi/ ya da bu şekilde alıp istediğiniz her yere götürebilirsiniz illa beşik şart değil bence özellikle yeni doğan için
230820k duygudoga Canım şifonyer ve komodin varsa onları kaldır beşiği yanına koyman daha mantıklı bebiş doğduğunda sadece sana ihtiyacı olacak çünkü
Nundiyebiri duygudoga ben şigonyerin üstüne çukur yatak koyacağım yataştan aldım bebekler ilk bir ay zaten hareketsiz oluyor
duygudoga 230820k bende onu düşündüm şifonyeri kaldırmayı belki başka seçenek bulurun diye sorayım dedım çok teşekkür ederim
Nur626 minikcivcivim bebek tablomm diye instagram sayfasından canım yeni açılmış zaten ama ben çok memnun kaldım
minikcivcivim Nur626 cidden güzel duruyor, çok hoşuma gitti 😇 canim benimde eşimin doğum günü yakın fikir arıyordum 🙈 ne kadara yaptırdın canim bu arada. ?
Nur626 minikcivcivim 60 a canım diğer sayfalara göre çok uygun bende eşime babalar gününde yaptırdım gerçekten çok hoş bişey en güzel hediye bence 😍😍
Nur626 minikcivcivim istersen sayfanın resmini atıyim ama ben o kişinin gardrops uygulamasından satın aldım yeni açılmış bi sayfa diye garanti olsun dedim o uygulama üzerinden satın aldım bi sorun olmadı 😊
minikcivcivim Nur626 aynen öyle canim bende böyle bir sey istiyordum çok güzel fikir oldu valla iyi ki attınız 😍
Nur626 minikcivcivim gardrops sayfası nur5848 canım şuan ordan satış yapıyormuş görürsün zaten sayfasında resim var bana yaptığı tabloyu atmıştı bulamazsan sayfasının resmini atıyim 😊
minikcivcivim Nur626 tamam canim bakayım bir benim inatagramda yok tarayıcıdan bakıcam eşim gelince ordan bakarim😇
Nur626 minikcivcivim gardropstan da bakabilirsin canım ordan satış yapıyor indir uygulamayı sayfa ismi nur6648 😊