1prensannesi-34 Kızlar emsey hastanesinde normal doğum yanlısı tecrübeli samimi olan gittiğiniz doğum yaptığınız memnun kaldığınız kadın doğum doktoru varmıdır ?
Ndeniz 1prensannesi-34 ben ilk dogumumu orda yaptim gülcan akdemire gidiyordum. Cok normal dogum yanlisi gibiydi ama bebek soyle iri boyle iri soyle kafasi buyuk dedi sezeryan yaptik. 3450 bebek dogdu:) 1.5 yil gecti simdi gene emsey de yapicam dogumu ama doktorum dışardan.
Sevgiglc 1prensannesi-34 canan yılmaz toruna gidiyorum memnunum normal doğum yanlısı ben sezeryan istiyorum hatta her seferinde ikna etmeye çalışıyor
yaren-1 1prensannesi-34 daha önce muayene için gittim Canan ya da Candan hanımdı sanırım hiç memnun kalmadım hamileydim ve güzel muayene edemediğinden hamile olmadığımı söyledi karnımda şişlik var dediğimde bile bilemiyorum dedi emseyin hiçbir doktorundan memnun değildim açıkçası o yüzden gitmiyorum Anadolu yakasındaysanız Medipol Pendikde Sema Hanım en iyi en ilgili doktor kapısında kuyruk oluyor hatta o yoğunlukta mutlaka ona gidin
Mutlu2604 Canım suan ben emsey de Ayşegül hanıma gidiyorum Kendisi önceden ersoydaydi oradan tanıyorum ablamın arkadaslarimin doğumunu gerçekleştirdi ve kesinlikle sezeryana çok karşı biriydi. O yüzden bende suan onu tercih ettim
Ndeniz 1prensannesi-34 ben sancaktepede oturuyorum. Ece meltem şafak. Muayenesi oldugu icin pandemi de tercih ettim. Cok ilgiliydi sagolsun. Yarin dogumum var nasipse 🙏
1prensannesi-34 Sevgiglc kaç haftalıksınız peki ? Bende bir türlü karar veremedim 30 haftalık olduk son dakika doktor değiştirmek istemiyorum ilk gebelikte olunca şimdiden bi sıkıntı stres basıyor ister istemez gece doğum olursa geliyormu canan hanım ?
Qwertyyyyy Sevgiglc bende ona gidiyorum 2. Gebeliktede çok memnunum valla akşamın bi körü iftar sofrasından doğuma gelmişliği var 🙂🙂