esrvl 34+2 haftalık hamileyim. 2 gündür bebeğimin hareketleri çok az ve yavaş hareket ediyor. Sizin de bu hafta da hareket azlığı ve yavaşlığı oldu mu?
leyla0821 esrvl aynı durumdayız bende zaman zaman hareketlerinin azaldığını düşünüyorum. kaç kg bebeğin , kızmı erkek mi?
Aylinsemih esrvl benm de öyle oluyor ama çok ta azalması iyi değilmiş takip edin benm 1 haftadır azdı eskiye gore rahatsizlandim bi gece biraz daha haraket etmeseydi sezaryana alacaktı valla
esrvl leyla0821 en son 31 haftalıkken gitmiştim o zaman 1.675 kiloydu yarın tekrar gideceğim kızım olacak
azraaaaa esrvl yarın doktora gidecem kontrolüm var soracam bunuda. Benim her yerimde ağrı oluyor artık ya zorlanıyorum 😊
azraaaaa esrvl gittim canım olabiliyor dedi bu haftalarda hareket azlığı yavaşlığı falan ama 4 saat içerisinde 10 defa hareket etmesi gerekiyor en az dedi
esrvl azraaaaa bende gittim. Uyku rutini oluşturuyordur dedi ayrıca bu haftadan sonra hareket azlığı normalmiş, birde 24 saat içinde 10 hareket sayman lazım dedi. Ayrıca bende enfeksiyon çıktı😔
azraaaaa esrvl geçmiş olsun geçer bol su için.. benimde birkaç saat oldu vücut ağrı sızısından dayanamıyorum bel ağrısıda çok ishal gibi bişey oldu bende tek seferlik bugün sıtma tutmuş üşüyorum ayaklarım tutmuyor ne oluyor bana anlamadım
esrvl Aylinsemih kaç haftalıksınız? Rahatsızlığınız ne olmuştu. Benim doktorum uyuma rutini oluşturuyor bu haftadan sonrada azalma olabilir dedi. 24 saat içinde 10 hareket etmesi lazım dedi.
esrvl azraaaaa doktor antibiyotik verdi bol su iç dedi. Kasık ağrılarım da enfeksiyondan oluyormuş. Sizede geçmiş olsun dinlenin inşallah geçer.
Aylinsemih esrvl şuan 34+3 haftaligim valla hareketelrini takip et dedi bana uyuma rutini falan bahsetmedi