polyanne yigitegenin_annesi aaa bende devlete gidiyorum canım ama söyledi benim ki net bir şekilde gözüktü zaten bizim burda emin oldukları zaman söylüyorlar yani
yigitegenin_annesi polyanne yani sordum dedi 18haftada kesin söyleriz tahminde de bulunamıyrouz ki bebek göster miyro deid halbuki o gün kantınde meyve suyu çok içmiştim gösterain diye 😣
polyanne yigitegenin_annesi haha benimki kısası yalnız ve eşimin soyadı görümcem ya da eltim misin yoksa 😂
yigitegenin_annesi polyanne canın eltinim kullanıc adım farklı sadece melike arkamdan atıp tutyorsun kaynanama söylerim ne de olsa en sevdiği gelini benım🤭🤪😂
yigitegenin_annesi Srcnannesi ah ben ne zmn çiftlere düşücem hayrılıısyla kucağına alırsın inşlah cnm💕❤️
Srcnannesi yigitegenin_annesi bende öyle diyordum geçmişim bile zaman su gibi geçiyormuş. Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah
polyanne yigitegenin_annesi ben ilkinde 14 haftalık falandım emin olmadı Dr o yüzden söylememişti 18. haftada öğrenmiştim bunda çok net gözüküyordu zaten söyledi gösterdi hatta bana da 😂
yigitegenin_annesi polyanne detaylı ultrastonda öğrendin dimi detaylı ultrastondan sonra ne geliyor şeker yüklemesi fln mı