Yamacin-Annesi Biranne2meyve evet bende çeyizime almıştım 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim
Melek_Erten Biranne2meyve kumtel marka cam ocaklar cogunlukla patliyo hatta nette bakarsniz bi çok şikayeti var.
karakiz1 Biranne2meyve Ben tavsiye etmem fırını ozellikle annemin hoc iyi pisirmiyo kurutup kaliyo hamurlari
Biranne2meyve Yamacin-Annesi kumtel markasını çok severim zaten bazı ürünlerini kullanıyorum yarın da bime cam ve emaye olarak 2 seti de geliyor çok iyi fiyatlara ve yeni taşınıcam malum yok almam lazım denk geldim sormak istedim çok sağolun
Yamacin-Annesi Biranne2meyve bende bimden aldım zaten gönül rahatlığıyla alın cok memnun kalicaksiniz eminim
Biranne2meyve Melek_Erten aslında camını istemiyorum ben camları pek sevmiyorum her markanın da emaye olan var onu istiyorum bi önceki kullandığımda emayeydi
Selen37 Biranne2meyve benim setim de kumtel sanırım bimden almıştık. Çok memnunum cam ocak benimki, siyah. Fırınım çok iyi anında pişiriyor içini dışını çok güzel valla
bebegimizibekliyoruz1 Biranne2meyve yeni ev aldık evde vardı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum fırını ocağı davlumbazı efsane sürekli fırın kullanıyorum tatlı falan için en iyi kullandığım fırın eskiden bosh ve arçelik de kullanmıştım