Nejlavrl Siibeell benimde indi cogu ama 3 aylik gibi var daha korseye devam 15 gunlugum daha 40 cikana kadar takacagim
Nejlavrl Tuba04 memeyi gözümüz görmüyor artik🤣memeden gectim ben beni en cok etkileyen o surekli sut akiyor sut kokuyorum gibi krndimden igrendim camasir takamiyorum agritiyor eski haline donecegi ve kuculecegi gunu bekleyecegim artik
Tuba04 Nejlavrl hiç sorma süt kokusundan bende iğrendim zamanla terbiye olur akmaz diyorlar bilemiyorum
Masal53 Nejlavrl kız sütün neden aksın ki çamaşır takmadığın için akıyodur serbest kaldıkları için çamaşırını tak sütler gitmesin boşa 😄😄
-MinikMucizem- Hayla34 hangi korseyi kullanıyorsunuz ben daha doğum yapmadım ama arayış içindeyim de 🤗
Nejlavrl -MinikMucizem- owli kullaniyorum canim ben hem e bebekte hemde medikalcilerde var sezeryan oldum ben rahat kullaniyorum
Hayla34 -MinikMucizem- doktor a sordum öyle pahalı markalara gerek yok hepsi aynı işlevi görüyor penti dagi bunlardan alabilirsin dedi penti deki külot tarzında yüksek bel olanı aldım baya topluyor
Nejlavrl Tuba04 valla ins oyle olur ben kendimden igrendim eslerimizi dusunemiyorum sut dura dura kokan birsey ins kokmuyoruzdur yani hergun dusa giriyorum ama umarim gecici birseydir bu
Masal53 Buseninannesi_21 valla canım ben hamileliği az kilo alarak sonlandırdım o yüzden bilemiyorum ama şuan vücudum tam istediğim gibi daha yeni doğum yapmama rağmen
Nejlavrl Masal53 ben camasir takmiyorum canim sporcu atleti kullaniyorum goguslerimde oglum emmedigi icin sertlesme ve ödem var camasirla rahat edemiyorum gogus pedi kullanmaya basladim dun ama oda sporcu atletine yapismiyor sinir oluyorum cebellesiyorum iste surekli sut sagiyorum vs
Nejlavrl prensimgeliyor kullanabilirsiniz bence bir haftada hem karniniz assagiya sarkmamis olur hemde ameliyat yeriniz agrimamis olur uzerine karniniz dusunce agri yapiyor çünkü ben hic ameliyat yerimin acisini hissetmedim
idiloska Nejlavrl 13 günlük lohusayım, 10 kilo ilk hafta gitti, göbek 5.gün indi, şu an küçük bir gaz göbeği var, o da iniyor, daha korse giymedim, 15 gün sonra korse giyeceğim.
Nejlavrl idiloska 😁beni kayinvalidrm yakti ilk 9 gun yanimdaydi bi guzel besledi beni borekler hosaf suları karadeniz yemekleri gördüm günümü ilk on gun verilecek kilolari veremedim
Miumiu Kızlar ben de normal doğum yaptım 3 gün önce. 10 kilo almıştım toplamda doğumdan bir gün sonra 6 kilo vermiştim. 4 kilom kaldı ama göbeğim var biraz da olsa. Çünkü affedersiniz kabızlık problemi var baya ve gitmiyor göbüş😂 Bir de normal doğum yapan anneler ne olur beni motive edin bu dikiş ağrıları ne zaman bitecek😭 2-3 tane dikişim var. Biri arkaya doğru canımı efsane yakıyor. Oturamıyorum ve sıcaklarda kuru tutucam diye mahvoluyorum😭 Sezeryan olsaydım keşke diye düşünmüyor değilim🤷🏼♀️
Nejlavrl Miumiu 😂inan ikiside kolay degil ne normal kolay ne sezeryan iste ikisinindr zorluklari var ben gercekten hic kesik agrisi cekmedim ilk iki gün zordu o kadar wcde oda ben cok gaz sancisi cektim cikartamadim gazi herkes ben gibi degil millet ilk gün cikarmis gazini ben on gun gaz problemi yasadim cikaramiyordum ama hic ameliyat yerimin sancisini cekmedim cok şükür dogrulurken yataktan tek dogrulamiyordum haliyle patlamasin diye o kadar ama iste herkesin bunyesi farkli normal dogumdada ayni sekilde
Symazturk Nejlavrl 7.5 aylık hamileyim ben de çok merak ediyorum ne zaman iner diye şimdilik 6 kg aldım 66 ile hamile kalmıştım 72 yim . Şurda sessizce yorumları okuyum. Tam ihtiyacım olan posttu 😁
Nejlavrl Symazturk 20 kilo aldim ben😂72 kiloyla doguma girdim suan 64 kiloyum 60 bi görsem gerisi kolay olacak gibi geliyor
Nejlavrl Masal53 almiyor göğsümü bir türlü ya gec geldi sütüm 5 gun sonra geldi ben ameliyat sonrasi baya kotu oldum gaz sancisindan agladim ettim üzüntüden strestenmi artik bilmiyorum gec geldi mecbur biberona alisti benim gogsu almadikca gogsum sisti odem topladi sertlesti agzi küçücük oglumun zaten alamadi ucunu agzina buyuk geldi igreniyor sanki agzina alinca kusacak gibu yapiyor yüzünü hala hergun mutlaka deniyorum bikmadan ama almiyor reddediyor bende sutum geldigi gunden beri sağıyorum makinayla iki saate bir biberonla veriyorum anne sütünü