Ozge343 19 haftalık hamileyim ama Ferrum isimli kapsül kan ilacını sabah aç karnına içemiyorum midem bulanıyor yutamiyorum. Kahvaltıdan 2-3 saat sonra yada gece yatmadan önce içsem olmaz mı acaba ??
Dilekcnkn Ozge343 Ben feramat kullanıyorum doktoruma dedim sabah midem bulanıyor akşam içebilirsin dedi öyle yapıcam artık bende
Aylinsemih Ozge343 eczanede çalışıyorum canm akşam yatmadan 1 saat once çay kahve afein süt süt ürünleri tüketme sonra iç ilaci yat uyu sıkıntı olmaz normalde ilaci kulalnirken 1 saat önce ve sonra dikkat edin diyoruz sen 1 saat önce dikkat et yat uyu
minikoglumm Aylinsemih canım depolarda lactamil var mı ya ben eczanemi bıraktım da evlenince bulamıyorum simdi
minikoglumm Ozge343 canım açlık tokluk yok eczane çalışanıyim çay kahve süt ve süt ürünlerden 1 saat önce yada sonra içeceksin o da demirin etkisini dusurmemesi icin
Busra_korkmazz Kahvaltidan 1-2 saat sonra ic ictigin saatin oncesinde sonrasinda demir emilimini azaltcak cay kahve vs icme birde c vitamini ile birlikte icersen emilim 7 kat artar unutma..