MMmommy Bu ilaçlara başladığımdan beri midem bulanıyor. İkisini bir kullananlar size de oldu mu böyle???
rosatue MMmommy ferro sanol korkunç bir Demir ilacı. Çok ağır. doktorunuzdan rica edip ferrum kullanabilirsiniz onun yerine.
MMmommy rosatue bulantı ilacı içmeme rağmen geçmedi :( Bu ikisinde de folik asit var acaba o mu ağır geliyor
rosatue MMmommy sizi yanıltmak istemem ama ferro sanol tek başına beni mahveden bir ilaç oldu hayatım boyunca. Gebelik dönemimde kullanmadım. Çocukluğumu mahvetti 😅 içip içip kusuyordum. Gıda zehirlenmesi gibi oluyordum. Demir’e alerjim olduğu söylenmişti fakat gebelikte ferrum yazdı doktorum. Meğer Demir’e alerjim yokmuş. Sorun ferro sanoldeymiş. Bence Demir ilacınızı değiştirin bazı insanlara ağır geliyor o ilaç. Ferrumdan Demir içeriği olarak da bir fazlası yok zaten. Devlette inatla ferrosanol yazıyorlar nedir ne değildir anlamadım. Sağlık ocağında ferrum yazan doktor kaşeli kağıdı göstermeme rağmen eczaneye gittiğimde ferrosanol yazmıştı sağlık ocağı doktoru.
Bukre_01 Gyno ferro sanal ilacı bende en başından beri kullanıyorum ama bi sorun olmadı,bünyeden bünyeye fark ediyor demekki doktorunuza söyleyin değiştirsin demir ilacınızı
MMmommy rosatue Hadi ya bi konuşayım o zaan ben de değiştirir belki. Benimki özel, devlet değil ama bunu yazmış ben de ilk defa gördüm duydum açıkçası bilsem baitan içmezdim :(