Sultanesat Anneler 40+2 haftalık olduk yalancı sancilar dan başka bişi yok ne yapabilirim doğumu başlatmak için tecrübesi olan varmı bugün böle sümüksü bisiler geldi az az ama afedersiniz kanlı değildi normal beyaz ama hiç böle bişi gelmemişti bu zamana kadar suyumda gelmedi merdiven çıkıp iniyorum 4.5 kez günde hurmada yiyorum iki gündür 5.6adet sadece günde nst sancım çikmio acaba ne yapabilirim doğumu başlatmak için öneriniz varmı
Zeynebakman Sultanesat Eşinizle korunmasız ilişkiyi arttırın. Erkekten gelen sperm rahimi yumuşatıp doğumu tetikliyor.
Zeynebakman Sultanesat Yok yok hiç korkma. Bana hastanedeki ebe son haftalarda eşinle ilişkiyi arttır doğum için demişti.
Sultanesat Snackk Meryem Ana otunu denemedim ama hurma iki gündür yiyorum sadece 5.6adet günde valla inatçı çıktılar bebisler yorulduk artik gelseler😂🤦
Merve_akp Akşamları yatmadan önce çok sıcak olmicak şekilde suya oturun 20 dk kadar , belinize masaj yaptırın , hurma yiyin , bide plates topunda dairesel hareketler zıplama hareketleri yapın dedi ebe bana hem açılman olur hemde doğumun kolay olur dedi