Aysuntas Kızlar yeni hamileyim ama canım çok cips istiyor sizce zararı olur mu internette kesinlikle yasak diyor
Buseylcn Aysuntas ben her zaman canımın istediği şeyleri abartmadan yiyorum ama size yiyin diyemem tabi 😳
Demetslt Aysuntas size kalmış bisey ben hep tükettim paket paket elbette sağlıklı degil ama aklımda kalacağına yemek daha mantikli😃
nurdane3504 Aysuntas ben canım istediği sürece cips de hamburger de pizza da herşeyi de yedim tabi abartmadan canınız çekiyorsa az yiyebilirsiniz bence
saideeeee Aysuntas 36.haftamdayım bu zamana abartmadan yedim bi sorunumuz olmadı şükür bence az tüketmende bi sakınca yok diye düşünüyorum
Heather Aysuntas Paketli gıdalar her zamanlı zararlı. 3 aylık dönemdede ejstra dikkat gerekiyor ya belki ondan yazmıştır nette öyle. Çok canınız çekiyosa 3-5 tane problem olmaz sanırım.
FusunF Aysuntas doktorum bana canın ne isterse ye demişti bende dün bir tane yedim kocaman paketi yemeyin ama bir kaç tane yiyin canınız cekmiş sonucta
eylusko Aysuntas 3-4 gündür aklımdaydı dayanamadım bugün yedim . bence herşeyi sınırında yersek bi sıkıntı olmaz
Aysuntas Teşekkürler kızlar bende 7 haftalık hamileyim korkuyorum bir şey yiyip yapmaktan bu yüzden 🥰
rosatue Aysuntas kafanızı karıştırmak gibi olmasın. Ben de müptelasıyım, canım çok çekti oturdum ağladım ama yemedim 😂 şurda doğurmama maksimum 28 gün kaldı. Dayanılıyor geçiyor. Alışıyorsun
seyram Aysuntas valla hamileliğim boyunca hep yedim hatta çok yedim ve çok sağlıklı bir gebeliğim oldu çok şükür 39 haftamız bitmek üzere bir sıkıntımız yok hala yiyorum 🥴🙏
SansliAnne Aysuntas kesinlikle yasak diye bişey yok ya 🥰 bende arada kaçamak yapıyorum abartılmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok bence
Hale007 mom073 etsiz olduğu sürece ye canım biz esımle çok kavga ettik aşırı canım ıstıyordu engel olamıyordum eşim doktora sıkayet etti oda yesin etsiz olduğu sürece sıkıntı olmaz dedi 37+2 olduk çok şükür sıkıntı yok hıcbseyde ☺️☺️☺️