ideemirel Kmlltfy50 Ece Öcal ve Ahmet yalinkaya ikisi tek yapıyor zaten devlette de irfan diye bı doktor vardı
Veraninannesi Kmlltfy50 ben mart ayında ece öcal da detaylı için gittim bebegimin herşeyine bakıp güleryüzle anlattı tavsiye ederim perinatoloji doktoru özel kliniği muayene ücreti 500tl verdim ve değdi 2 saaate yakın sürdü bebeğim yüzünü göstermiyordu görmek için 1 saat bekledik .
Rosaa21 Tugcek33 yeri nerde tam olarak özellikle cinsiyet için gitmek istiyorum ve muane ücreti ne kadar
ideemirel Kmlltfy50 benim bı sıkıntıdan dolayı acil olarak devlette gittim özel bakanlarda yer bulamadığım için irfan bey güzel bakıyor sağlık açısından ama fotoğraf video vs yok 4 boyutlu da yok aklınızda kalsın
Mom0891 Kmlltfy50 canım bu randevu hattı : 0 (505) 018 06 24 Adres: Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Plaza B Blok:131 Kat:7, D:No:39, 21070 Diyarbakır ücret 500 diye biliyorum
Kmlltfy50 Veraninannesi cok tesekkur ederim bende ece hanima gidiyim onun ismi soylendigine gore alaninda iyi demekki peki size bebegin fotosunu cd sini verdimi
Veraninannesi Kmlltfy50 fotoğrafını verdi .cy vermedi bebegimin videolarini email adresinden telfonuma gönderdi
Veraninannesi Kmlltfy50 gidecekseniz kesin randevu almaya şimdiden başlayin ben 3hafta.sonra randevu alabildim Kredi kartı kabul etmiyor nakit olması lazım aklıma gelmişken söylim 😇